אתה ממש לא היחיד , ואני יגלה לך סוד ששמעתי, ספורטים גדולים לפני משחקים ממש חשובים או שהם ממש בלחץ ,שותים בקבוק בירה בלילה לפני המשחק כדי להרדם. תזהר שלא יהפוך להרגל רק ותצא אלכוהוליסט. =]
אתה ממש לא היחיד , ואני יגלה לך סוד ששמעתי, ספורטים גדולים לפני משחקים ממש חשובים או שהם ממש בלחץ ,שותים בקבוק בירה בלילה לפני המשחק כדי להרדם. תזהר שלא יהפוך להרגל רק ותצא אלכוהוליסט. =]
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 29-12-2008 בשעה 17:56.
|
|
אחי אני שתיתי יין לפני היום סיירות בשביל שאני יישן טוב חחח..
קיצור לכולם יש את התרגשות אבל בוא אני יגיד לך משו
תלך לשם במבט של שחוץ ממך אין אפחד שם.
אם אתה תהיה לחוץ כמו טמפון אני יכול להגיד לך שזה לא ישחק לטובתך.
גשם של עופרת יצוקה.
לכל אחד יש דבר כזה, זה התרגשות רגילה תמיד זה קורה.
פעם אחת עשיתי אנסין באנגלית שנתן שיטות על איך להירדם כשלחוצים ומתרגשים.
אלה בערך היו השיטות לי זה דיי עבד : תנשום עמוק, תעצום ת'עיניים, תשכב בתנוחה הכי נוחה לך, אל תחשוב על זה, תשתדל לא לחשוב בכלל, ואז שאתה מתחיל לחשוב, אתה לא תחשוב על זה שאתה לא צריך לחשוב בכלל, וככה אתה יוצר לך סוג של מחשבה שהופכת לחלום.
זה בד"כ ככה עובד.
ותעשה את כל השיטות הרגילות של שינוי שעות השינה, חלב חם, רגליים קרות, בלה בלה וכו'.
בהצלחה!
לא הבנתי מה הקטע של רגליים קרות, אם הרגליים שלי קרות אני לא יצליח לישון
היות ואני די מנוסה בעניין של ללכת לישון מוקדם/מאוחר ולהתעורר מוקדם, הנה כמה טיפים שלי אלייך.
- במידה ואתה רוצה ב10 כבר לישון, עלה למיטה ב8, תדליק את הטלוויזיה ושתה שוקו חם. אם הטלוויזיה מפריעה לך להירדם (כן, יש גם אנשים כאלה) תדאג שהיא תישאר סגורה.
- במהלך היום (כשהשמש עוד זורחת) שלפני - דאג לפעילות גופנית מוגברת ולמאמץ פיזי, אתה תירדם בלי שתשים לב.
- לא ממליץ על שתית מיצים או אכילת פירות לפני השינה, תמנע כמה שיותר.
אני לא מתכוון להתאמן איזה יומיים שלושה לפני היום סיירות חח אז זה קצת בעיה
לי אין בעיה אני יכול להירדם שיש שהמחשב מנגן שירים בפול ווליום
לא לחשוב על זה עד שזה מגיע.
הכי טוב מבחינתי [=