|
|
האח הגדול בעצם נתן לנו כיף ועוד תוכנית ריאליטי יפה
אני אתייחס לכותרת:
דברים טובים הוא לא נתן,תחשבו על זה!:
זה פילג את העם בצורה מטורפת לפרידמנים ובובלילים
הוצאות כלכליות על SMSים בתקופת מיתון
צפייה ממושכת במסך הטלויזיה שגרמה להתמכרות
שובם של הסטריאוטופים,והתוכנית הוכיחה שוב פעם שאם רוצים להיות בתוכנית ריאלטי חייבים להיות מקוטלגים:
ערס/פרחה/הומו/דתי/ערבייה/אשכנזי/וכו'..
בקיצור אולי התוכנית ספקה מעט הנאה אבל לדעתי לפחות זה לא היה ממש שווה את זה...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חרא סדרה, שדופקת ברמות את השכל לחברה הישראלית.
אני מריח אגודה......
לצערי כל דבר שערוץ 2 ישדר יזכה לרייטינג גבוה, גם אם התוכנית תיהיה רדודה מעצבנת ובלי תכלית כלשהי.
תוכנית האח הגדול, בתחילת דרכה אינה צברה מעריצים רבים כל כך.
אנשי ההפקה המלוכלכים הכינו תוכניות פירסום אגרסיביות בכל תוכניותיה האחרות ופרומוים שרצו ללא הפסק, הפרחת ספינים ורכיליות מעושות לעיתונות הארצית והמקומית בארץ כדי לעלות את הרייטינג.
אך השאלה הגדולה שנותרה לאחר סיום התוכנית היא: רייטינג גבוה לתוכנית - מה זה אומר על הציבור הישראלי.
לצערי הצלחת התוכנית והרייטינג הגבוה שהתוכנית צברה בארץ מעיד עשרות מונים שהציבור הישראל הוא ציבור שטחי ומחפש ריגוש אינסטנט דביק ומטומטם.
אני מקווה שבתוכנית הבאה העם ידיר את ידיו מהשלט ויפיל את הרייטינג מטה למען יבינו כולם שהעם דורש תוכניות יותר איכותיות מהנעשה בערוץ 2.
חוץ ממסר דפוק שכל אחת שעושה פוזות בטלוויזיה הופכת למפורסמת.. חוץ מזה כלום לדעתי.