לא אחי אני אומר לך יש XYZ זה לא משנה איזה יש לי סה''כ 292 מספרים מי שקונה יקבל ויראה ומה זה משנה תראו איזו כמות מי שרוצה שיקנה וזהו
לא אחי אני אומר לך יש XYZ זה לא משנה איזה יש לי סה''כ 292 מספרים מי שקונה יקבל ויראה ומה זה משנה תראו איזו כמות מי שרוצה שיקנה וזהו
|
|
אבא שלך אפס ימסכן שיהיה לך מספרים כמוני דבר איתי קיצר רק מי שקונה שיגיב יש לי הרבה מספרים אני לא מתכוון לפרט מי שקונה יקבל בכל זאת זה מספרי שבע וזה שווה הרבה קיצר יאללה תקנו כבר כמעט אין לי חשק למכור כל כך כי כל התגובות עד עכשיו זה ספאם ובעיסקה כזאת גדולה אף אחד לא רציני
מי שלא רציני פה זה רק אתה אחי!
מבקשים ממך תראה.., בטח אין לך כלום.. כי לפרוץ 292 מספרי איסי של 7 ספרות? כבר לא הגיוני אחי!.
ככה שאני לא ממש בטוח שיש לך את כל זה.. מבין?
והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:
«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
«23:08:21» «@y0tam» אני
יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .
צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.![]()
חחחחחחחחחחח עלק אפחד לא רציני ומורידים לך ת'חשק?! ויש לי מספרים שאתה הייתה חולם עליהם ימכוער
כן כן אחי תדבר עד מחר יש לי 20 מספרי שש והיה לי 2 של חמש שמכרתי בכסף אחי על תשחק אותה ועוד תגובה לא במקום שלך ותלונה עליך ביקשתי שרק מי שרוצה לקנות שיקנה ובלי ספאם
אני מחר מקבל 50מספרי 5 XY מה לא ידעת<?? די לחרטט. תראה קצת מספרים ודי להיות טמבל כי מי יקנה משהו שהוא לא יודע מה הוא קונה -_-
אמרתי מספרי שבע אני לא חייב לך כלום עם היית רוצה הייתי מוכר לך גם שש אבל אמרתי את שלי בעמוד הראשון וסתם הספמת והזהרתי אותך עכשיו כנס לתלונות עוד 5 דקות
אחי יש לי 300 כמעט וכולם פשוטים וכמה יפים ביניהם אני מוכר ביחד ואני אומר שזה עדיין מספרי שבע וזה שווה הרבה וזה מתחיל מ-3000 וחלאס לשאול ולבקש שאני יראה אתה לא הראשון שביקש ככה שהתגובה שלך לא תעזור רק מי שקונה שיגיב מה חסר לכם איפה להספים לכו לפורום משחקים תכתבו תודה