תהנה :]
מכיר את השמחה הזאת .
תהנה :]
מכיר את השמחה הזאת .
|
|
מה?!
עשית סמטוחה אחת גדולה
הנה ההסבר:
בדקתי בזאפ איפה אפשר לקנות הכי בזול
מצאתי שם של חנות בנתניה קוראים לה ג'נסיס והיה כתוב באתר שלה שמוכרים שם ב-189
אבא שלי היה בדיוק באזור של נתניה אז הוא הפתיע אותי וקנה לי את זה אלא שהם כנראה הורידו את המחיר ולא עדכנו את האתר והמחיר העדכני הוא 169 ש"ח
עכשיו זה ברור?
תודה לכולם
חח יהונתן אבל אז לא היה מולטיפלייר והייתי מסתבך שעה עם ההורדה חח אני לא מבין בכלל בהורדות
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אה התבלבלתי... (זאפ זה השוואת מחירים אני זכרתי משום מה שאנשים מפרסמים שם כמו ביד 2...)
".It always seems Impossible until it's done"
אני רק החברים שלי כל אחד שם 200 שקל וכולם בייחד הפיקו לי מסיבה (היו הרבה ילדים שהשתתפו אז יצא סכום גדול.)
חחח זה היה אחד הערבים.. לא אשכח את זה בחיים..
משחק מחשב הייתי מקבל מההורים בגיל 10 =/
נערך לאחרונה על ידי VodkanonStop; 25-12-2008 בשעה 00:26.
מזל טוב אסף =]
Electro FTW
תהנה אסף (:
נערך לאחרונה על ידי .Eliran.; 25-12-2008 בשעה 07:57.
חחחח גמאני רוצה ):
מזל טוב אחי תהנה (:
תתחדש איזה כיייף לך יאללללה!
תהנה/תחדש אחי!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"