2pac
זה כבר נהיה אנסטינקט
והזמר שלי זה nelly! אין עליו!!
2pac
זה כבר נהיה אנסטינקט
והזמר שלי זה nelly! אין עליו!!
קרדיט לJ0k3R השפיץ על הסוסה למעלה^^
~1000~
|
|
Eminem
_|_
לפיפטי באמת אין מקום ברשימה הזו אבל בתחילת הדרך שלו הוא היה ממש חזק אבל הוא התמסחר.
איך אפשר לשכוח את אמינם הזמר ההיפ הופ הלבן הראשון.
זמר אמיתי עם ליריקה מדהימה פשוט גאון.
נערך לאחרונה על ידי 123Da; 28-12-2008 בשעה 23:50.
123Da - הביסטי בויז היו פעילים עוד שלאמינם היה חלב על השפתיים.
וכמו שאמרתי לפני זה, טופאק לא יותר מראפר ממוצא. מה שנכון שהייתה לו כריזמה מטורפת והוא פשוט עשה מהפכה בעולם ההיפ הופ, זה לא אומר שהוא היה הכי טוב.
לא אכפת לי מטופאק! כבר אמרתי מה אני חושב עליו.
אבל ראפרים אמיתיים שממוסחרים עכשיו, בתחילת הקריירה שלהם בנו את עולם ההיפ הופ.
פיפטי סנט רק בא והתחיל להרוס.
נאס - עכשיו ממוסחר אבל בתחילת הקריירה שלו היה אלוהי.
ג'יי זי - עכשיו ממוסחר אבל גם הוא, בתחילת הקריירה שלו היה אלוהי.
סנופ דוג - גם הוא בתחילת הקריירה שלו היה אלוהי ועכשיו הוא ממוסחר.
הם אנשים שקידמו את ההיפ הופ, מה פיפטי סנט עשה?
מה זאת אומרת?! כמעט בהכל!
ביגי בהרבה יותר טוב מטופאק. בכתיבה, בפלואו (הפלואו שלו מטוורףף), בפריסטייל ובהכל חוץ מהכריזמה של טופאק.
לטופאק הייתה כריזמה לא מהעולם הזה!
אתה חייב לשמוע את האלבומים של ביגי Ready To Die ו-Life After Death (למרות שרדי 2 דיי הרבה יותר טוב מלייף אפטר דף'.) כדי להבין על מה אני מדבר.
ובקשר למה שאמרת, זה בכלל לא נכון. גם כשטופאק היה בחיים הוא היה בערך הבנאדם הכי מפורסם בעולם והדבר שהכי פחות היה חסר לו זה להיות בטלוויזיה. אבל כשהוא מת החליטו להעריך אותו יותר כי טופאק לא היה הראפר (ועדיין לא ואף פעם לא יהיה) הכי טוב בכל הזמנים אלא הוא היה הראפר שעשה את המהפכה הכי גדולה לעולם ההיפ הופ, ובגלל זה הוא היה מאוד חסר לאנשים.
ואני שוב חוזר על מה שאמרתי - ביגי הרבה יותר טוב מטופאק!
אהה..ועוד משהו שהוא אחד ההוכחות שטופאק לא היה אף פעם הראפר הכי טוב בעולם, וזה העובדה שלטופאק היו בערך מליון שירים וזוכרים רק 10 מהם. (אני סתם מגזים אבל הכוונה זה לממש קצת לעומת כל השירים שיש לו).
נערך לאחרונה על ידי Durden; 30-12-2008 בשעה 23:58.
אין אחד. באמת שאין אחד.
אגב, מוזר שלא הזכירו פה את פידידי, למרות שהוא היה זמר היפהופ מצוין. למה באמת?
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
כנראה שאף אחד לא חושב שהוא הראפר הכי טוב בכל הזמנים...או בין הטובים.
אבל מה שבאמת מוזר זה ששכחתי (וכולם פה) להזכיר את ראקים (מי שלא מכיר אותו...שהתאבד).
אם לא הייתי זוכר להגיד ראקים, לא הייתי סולח לעצמי בחיים! כשמדברים על הראפרים הכי טובים הכל הזמנים לראקים בהחלט יש מקום בטופ של הרשימה.
נערך לאחרונה על ידי Durden; 31-12-2008 בשעה 04:01.
שמדברים על ראפר נטו אז יש 2 דברים שצריך לשים להם לב - פלואו וליריקה.
יש את ביג דדי קיין מצד אחד - יש לו פאנצ'ים מטורפים ופלואו ענק נכנס לטופ 10 שלי ללא ספק.
KRS ONE - האלבום Criminal minded בטופ 10 שלי , בכללי הוא גם ענק הוא בין הראשונים שהתחילו לרפרפ על זה שחייבים להפסיק להרוג אחד תשני.
ראקים - פלואו ענק! פייד אין פול אצלי בכל טופ אפשרי גם ליריקה גאונית - "Stick a Dick in your ear and fuck what you heard"
ענק!!!!!!^
קול ג'י ראפ - פלואו עעעננננננקקקקק , ליריקה גם גאונית מצחיקה לפעמים (Opertion CB)
גם לGZA וGFK אבל מגיע כבוד. ואלה מי שעולים לי לראש..
אהה ושחכתי את נאס , Illmatic , IWW , Lost Tapes היו מעולים...
יש לו פלואו ממש טוב , ב 2 הראושנים שלו זה יותר גטו וסיפורי קווינס אבל הלוסט טייפס זה משו אחר![]()
נערך לאחרונה על ידי yuvaltamir7; 07-02-2009 בשעה 21:52.