|
|
בואנה יחתיכת ****
מה אתה חש כאן? אתה כאן בקושי יומים וחש אותך "מלך הטראקרים" אני אתפלא אם בכלל יש לך טראקר יותר טוב ממינינובה.
אז קח תאגו השמן שלך וטוס מכאן, אתה לא מבין כלום מהחיים שלך (בייחוד בנושא הטורנט...)
עלאק 3 סידרים 20KB אולי המהירות איטנרנט שלך היא 20KB, אני אישית עם 3 סידרים הורדתי על 700KB אם הייתה מבין קצת בסיד בוקס לא היית פותח את הפה המסכן שלך.
אז יאלה עשית תפאדיחות שלך, תעשה טובה, טוס............
אם היית קורא מה שרשמתי לא היית פותח את הפה המסכן שלך.
להתחבר דרך שרת בצרפת לעוד 3 שרתים בצרפת זה ממש לא בעייה ואם הורדת רק על 700 כנראה שאתה לא יודע להגדיר סידבוקס.
כל השרתים האלו בנויים עם מינימום פינג והם עושים הכל כדי להתחבר לכולם כדי שאתה תוכל לעשות באפר בTL שלך. אני בטוח ב90% שגם ה2-3 האחרים היו עם סידבוקס, גם מאזור אירופה [כנראה צרפת].
מה זה משנה איזה טראקר יש לי? זה שיש לך הרבה נק' ואתה יכול ללכת לקנות איזה top site לא אומר שאני מבין פחות ממך.
ורק שתדע, אני פה יותר ממך, ויש לי טראקרים טובים, אני רק לא מבין מה זה משנה.
נערך לאחרונה על ידי Mount; 28-12-2008 בשעה 10:08.
דבר ראשון ההורדה על 700KB לא התבצעה ע"י סידבוקס אלא ע"י המחשב הפרטי בבית שלי...
דבר שני אם אתה לא מבין אז פשוט אל תגיב, ובטח אל תמתח ביקורת על המנהלים כאן.
דבר שלישי זה מש לא נכון מה שאתה אומר, אני אישית מהמחשב הבייתי הייתי מתחבר לכ-120 משתפים מתוך סה"כ משתפים של 170!
זה שהפינגים שלך מטורפים לא אומר שזה כך לכולם.
120 מתוך 170 זה סטנדרטי.
אבל בוא נסגור על זה כאן כי ממש אין לי כבר כוח
טוב טורג'מן חלאס - תפסיק להטעות אנשים ScT פותח לFTN את הצורה בעבועה בועה - אין מקום להשוואה גם מבחינת תוכן וגם מהירות (המהירות בScT יותר גבוהה) מבחינת תוכן יש לו בתור אתר 0-day את התוכן הכי מגוון.
בקיצור אז מה אם השגת FTN לא מזמן זה לא סיבה להשלות פה אנשים שהוא מטורף - הוא לא TL יותר טוב וחח עוד פעם ScT הוא רק בסדר בחיים לא היה לך שם משתמש אז לא אתה אומר את זה?
עוד משהו כל משMount אומר זה נכון אז תעשו לעצמכם טובה פה באטרף ואל תבריחו את החבר'ה האיכותיים שבאים לפה.
מצד שני אם מתוך 3 הצלחת להתחבר ל1 שיש לו סידבוקס יכול להיות שבFTN תהייה לך מהירות גבוה xD
בכל מקרה סתם חרם לריב, בואו נסגור על זה שהחיבור בארץ חראואם יצא לך,תורג'מן להוריד על מהירות גבוהה מ3 סידרים התמזל מזלך.
אתה אמרת זאת בעקיפין,אבל הטראקר הכי טוב זה לא.
דבר יפה.
נערך לאחרונה על ידי Idan; 28-12-2008 בשעה 21:06.
תגיד אתה בסדר בראש?
מה אתה מוחק הודעות יא אפס?
מה שכתבתי היה:
אתה אמרת זאת בעקיפין,מותר לך להתלהב,אבל הטראקר הכי טוב זה לא.
טמבל ממתי זה עובר על החוקים?
זה ממש מוציא אותי מדעתי, מה קרה הגיע מישהו יותר חכם ממך התקפלת?