קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] למה פורום אופנה נמצא בקטגוריית נשים ?
    על ידי TheMale בפורום אופנה ושופינג
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-07-2011, 09:41
  2. [שאלה] גמירה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-11-2008, 07:42
  3. [שאלה] אי גמירה נשית
    על ידי -=NFS=- בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-07-2008, 04:45
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 28-02-2008, 21:15
  5. [שאלה]גמירה ארוכה
    על ידי dimalena בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 30-10-2007, 23:14
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 37

[שאלה] גמירה מוקדמת נשית וגמירה של נשים בכללי. - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של solco
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בכבוד תתכבד ובכבוד תכבד

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    הייתכן הדבר?
    שמעתי מליון ואחד סיפורים על כמה ש"קשה" לאישה לגמור וכמה זמן זה לוקח ועוד הרבה דברים בסגנון.
    ומצד שני.. אני רואה עולם אחר לגמרי של גמירה ממש מוקדמת. (אצל מישהי)
    זה כזה נדיר באמת?
    תקשיב אחי כל אחת היא בפני עצמה... אני יסביר לך איזה סוגי בנות יש

סוגי בנות:

1. האחת שתעשה איתה סקס והיא לא תגמור שעות עלגבי שעות, כי כנראה הסקס לא ממש עושה לה את זה והיא צריכה משהו שיותר ימשוך אותה בשביל לגמור
    2. יש את המכחישות שאתה עושה איתן סקס , והן גומרות לך אחרי חצי שעה , אתה מרגיש כזה דביק והיא אומרת לך " מפתאום בכלל לא גמרתי , רק התחלתי " ושלא יודו בזה כי בשבילהן (בנות) זה פאדיחה
    3. ויש את הבנות שאוהבות סקס! לגמור אחרי זמן מסויים, ופשוט להודות בצעק גדול " גמרתיי "

2. קישורים ממומנים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ron- צפיה בהודעה
    נכון, פעם רשמתי שהיא לא גורמת רק מחדירה, אני אסביר לך איך הסקס שלנו היה הולך
    תוך כדי הסקס עצמו אני עם האצבע שלי משחק הדגדגן, יענו ממש תוך כדי שאני חודר אז אני משפשף את הדגדגן, עד שהיא גומרת איזה פעמיים ואז היא אומרת לי להוריד את היד אחרי שהיא מסופקת לה ואז אני גומר
    לפני כמה זמן, הסקס היה כרגיל אני עם היד ושהיא אמרה לי להוריד את היד המשכנו עוד עד שאני גומר והיא גמרה שוב
    מאז וויתרנו על היד והיא פשוט גומרת גם מדירה, אומנם גומרת פחות פעמיים כי לפני היא גמרה 5-6 פעמיים, עכשיו היא גומרת פעמיים שלוש
    אבל היא אומרת שכל גימירה שלה עכשיו הרבה יותר גדולה מלפני, זה מגיע למצב שהיא לא מרגישה את הרגליים
    תכלס אני כבר לא זוכר מתי היה הסקס הנורמלי האחרון שלנו בגלל זה אני לא יכול להגיד לך באיזה תנוחה בדיוק, אנחנו בזמן האחרון עושים קווקי איזה 10 דקות רבע שעה וזהו שזה בכל התנוחות הכי הזוויות בעולם
    אין לי מושג אם היא גומרת בדוגי, הפעמים הארחונה שעשינו את זה הייתי עם היד אז אני לא יודע אם היא יכולה לגמור ככה גם בלי היד
    יש מצב שזה לא בידיוק גמירה מחדירה בלבד, היא פשוט למדה עוד קצת על הגוף שלה והיא עדיין מרגישה מגע בדגדגן מהגוף שלך, זה קורה ברוב המקרים, וזה בידיוק שילוב בין מגע של דגדגן וחדירה, ככה רוב הבנות גומרות.

בפעם הבאה תחדור אליה בדוגי בלי יד ובלי כלום ותראה אם היא גומרת, אם היא תגמור תבין לבד, אם לא כנראה שהיא גומרת משילוב, או שתנסה מיסיונרית בלי מגע של הגוף תחזיק את עצמך מעליה ותחדור בלי להדבק אליה ולגעת בה עם הגוף שלך, או לפחות באזור הדגדגן, וגם ככה תראה אם היא גומרת, יכול להיות פשוט שככה יש יותר מגע בנקודת ה G אז תנסה גם דוגי, ואם לא ילך בדוגי תנסה מיסיונרית שאתה שומר על מרחק מהדגדגן שלה, תכניס ותוציא מהר, תדאג שהיא תיהיה ממש רטובה ואל תעשו כל הזמן קוויקי כי זה בסופו של דבר ניהיה שגרה ומעאפן.

זה שהיא לא מרגישה את הרגליים זה טוב, זה בכלל מחזק את הדעה שלי על גמירה משולבת של גירוי דגדגן ונרתיק, היא לא משתוללת וזזה וכאלו שהיא גומרת?

תהנו.

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    268
    משפט מחץ
    מה שלא הולך בכח, ילך ביותר כח

ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    יש מצב שזה לא בידיוק גמירה מחדירה בלבד, היא פשוט למדה עוד קצת על הגוף שלה והיא עדיין מרגישה מגע בדגדגן מהגוף שלך, זה קורה ברוב המקרים, וזה בידיוק שילוב בין מגע של דגדגן וחדירה, ככה רוב הבנות גומרות.

בפעם הבאה תחדור אליה בדוגי בלי יד ובלי כלום ותראה אם היא גומרת, אם היא תגמור תבין לבד, אם לא כנראה שהיא גומרת משילוב, או שתנסה מיסיונרית בלי מגע של הגוף תחזיק את עצמך מעליה ותחדור בלי להדבק אליה ולגעת בה עם הגוף שלך, או לפחות באזור הדגדגן, וגם ככה תראה אם היא גומרת, יכול להיות פשוט שככה יש יותר מגע בנקודת ה G אז תנסה גם דוגי, ואם לא ילך בדוגי תנסה מיסיונרית שאתה שומר על מרחק מהדגדגן שלה, תכניס ותוציא מהר, תדאג שהיא תיהיה ממש רטובה ואל תעשו כל הזמן קוויקי כי זה בסופו של דבר ניהיה שגרה ומעאפן.

זה שהיא לא מרגישה את הרגליים זה טוב, זה בכלל מחזק את הדעה שלי על גמירה משולבת של גירוי דגדגן ונרתיק, היא לא משתוללת וזזה וכאלו שהיא גומרת?

תהנו.
    אני אבדוק ת'עניין
    וכן שהיא גומרת עם סוגרת חזק תרגליים ומרימה כזה ת'גב התחתון
    ואללה אור, תודה על העזרה :]

ממה אתה מתבאס מזה שהיא גומרת? דבר ראשון אתה יכול לדבר איתה על זה, שתעשה לך ביד או תרד לך או משהו בסגנון שגם אתה תגמור, או שתנסה לקחת את זה כבר צעד קדימה וללכת על חדירה מלאה וזהו.

אתה יכול לעצור אותה לפני שהיא עומדת לגמור, ולהגיד לה תשמעי, בואי נתפשט לגמרי ככה וככה ומשם זה יזרום, היא תיהיה בשיא החרמנות ותיהיה מתה לגמור ככה שהסיכויים שהיא תסכים הם גדולים, אין סיבה שרק היא תצא מסופקת, שאתה רואה שהיא עומדת להגיע לשיא ממש תעצור, תתגרה בה, תנשק אותה באזורים רגישים, תשלח ידיים לאזור הדגדגן שלה בלי לפחד ותראה שהאזור רטוב מאוד, ותגרה אותה באזור, משם זה אמור להתפתח מהר מאוד, יכול להיות שבהתחלה היא תדחה אותך ותדחוף אותך קצת, אל תדאג, החרמנות תשבור אותה מהר מאוד, תמשיך לנסות והיא תזרום, בדוק.
    זה לא שהיא רק יוצאת מסופקת בכלל לא.. גם בי היא "מטפלת" אבל בלכ זאת אני מתבאס מזה שזה נגמר כזה מהר.. (אם לא הבנת מכל הסיפור הזה חדירה מלאה עוד לא הייתה) כזה בד"כ היא גומרת ממש מהר.. וכבר דיברנו על זה באיזה חצי רגל אין ממש מה לעשות עם זה מה אני אבוא אגיד לה תשמעי את גומרת מהר מדי? אני אהרוג אותה

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    זה לא שהיא רק יוצאת מסופקת בכלל לא.. גם בי היא "מטפלת" אבל בלכ זאת אני מתבאס מזה שזה נגמר כזה מהר.. (אם לא הבנת מכל הסיפור הזה חדירה מלאה עוד לא הייתה) כזה בד"כ היא גומרת ממש מהר.. וכבר דיברנו על זה באיזה חצי רגל אין ממש מה לעשות עם זה מה אני אבוא אגיד לה תשמעי את גומרת מהר מדי? אני אהרוג אותה
    גבר, אני רוצה שתעשה מה שאני אומר.

מייד לפני שהיא גומרת, תעצור, ותעשה משהו שנקרא טיזינג, שלח ידיים, תגרה אותה, אבל אל תתן לה לגמור, אל תעצור, פשוט תחזיק אותה על השיא, ככה יהיה לך הרבה יותר קל להשיג מה שאתה רוצה.

ולמה זה צריך להגמר אחרי גמירה אחת שלה? תתקדם איתה הלאה, ותראה לה את הנפלאות שמעבר לגמירה אחת, ומעבר ל2 ו3..

rock her world.

רון, בכיף

גבר, אני רוצה שתעשה מה שאני אומר.

מייד לפני שהיא גומרת, תעצור, ותעשה משהו שנקרא טיזינג, שלח ידיים, תגרה אותה, אבל אל תתן לה לגמור, אל תעצור, פשוט תחזיק אותה על השיא, ככה יהיה לך הרבה יותר קל להשיג מה שאתה רוצה.

ולמה זה צריך להגמר אחרי גמירה אחת שלה? תתקדם איתה הלאה, ותראה לה את הנפלאות שמעבר לגמירה אחת, ומעבר ל2 ו3..

rock her world.

רון, בכיף
    אני לא תייר אני עושה את כל הזמן.
    אבל כן.. נראה לי שאני אנסה ללכת על כיון השני והשלישי גם
    טנקס

משתמש מכור
    שם פרטי
    מאיה :
    לייקים
    0
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    יש לי מוטו אבל הוא במוסך

ממה אתה מתבאס מזה שהיא גומרת? דבר ראשון אתה יכול לדבר איתה על זה, שתעשה לך ביד או תרד לך או משהו בסגנון שגם אתה תגמור, או שתנסה לקחת את זה כבר צעד קדימה וללכת על חדירה מלאה וזהו.

אתה יכול לעצור אותה לפני שהיא עומדת לגמור, ולהגיד לה תשמעי, בואי נתפשט לגמרי ככה וככה ומשם זה יזרום, היא תיהיה בשיא החרמנות ותיהיה מתה לגמור ככה שהסיכויים שהיא תסכים הם גדולים, אין סיבה שרק היא תצא מסופקת, שאתה רואה שהיא עומדת להגיע לשיא ממש תעצור, תתגרה בה, תנשק אותה באזורים רגישים, תשלח ידיים לאזור הדגדגן שלה בלי לפחד ותראה שהאזור רטוב מאוד, ותגרה אותה באזור, משם זה אמור להתפתח מהר מאוד, יכול להיות שבהתחלה היא תדחה אותך ותדחוף אותך קצת, אל תדאג, החרמנות תשבור אותה מהר מאוד, תמשיך לנסות והיא תזרום, בדוק.
    חחח פעם אמרת למישהי בואי נתפשט וזה נגמר טוב ?
    מאאיהה חחןןן

אני נ י צ ח ת י
    הצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי

משתמש ותיק האוואטר של Graf.E.T
    שם פרטי
    צ'וצ'י
    לייקים
    1
    נקודות
    522
    משפט מחץ
    לא קל להיות צנוע כשאתה הטוב ביותר :)

יש בנות שהגירוי בסקס יותר מפעיל את הגמירה ויש כאלה שהגירוי כנראה לא כל כך טוב ולכן הן לא גומרות..

הכל עניין של עד כמה הבן יודע לגרום לבת לגמור...

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי מאיה חן צפיה בהודעה
    חחח פעם אמרת למישהי בואי נתפשט וזה נגמר טוב ?
    אם הייתי במצב שהיא קרובה לגמירה מסקס יבש (דבר שאני אישית חושב שהוא מיותר ותמיד צריך להוציא הכל) אז כן, בואי נתפשט כבר, קראת את כל התגובות שלו? הוא בעצמו אמר שהיא דואגת לספק אותו גם כן, אז מה הבעיה פה?

משתמש מכור
    שם פרטי
    מאיה :
    לייקים
    0
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    יש לי מוטו אבל הוא במוסך

אם הייתי במצב שהיא קרובה לגמירה מסקס יבש (דבר שאני אישית חושב שהוא מיותר ותמיד צריך להוציא הכל) אז כן, בואי נתפשט כבר, קראת את כל התגובות שלו? הוא בעצמו אמר שהיא דואגת לספק אותו גם כן, אז מה הבעיה פה?
    לא הבנת אותי חח , התכוונתי שמתי כבר באים ואומרים לה 'אוקי , עכשיו בואי נתפשט' חח היא תוריד לך 2 כאפות במקום S;
    מאאיהה חחןןן

אני נ י צ ח ת י

משתמש מכור האוואטר של eliadgavri
    שם פרטי
    אליעד
    לייקים
    0
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    מרחוק את נראת מיליון דולר אבל מקרוב את חייבת לי מאה

מהיר מדי 2 דקות מוזר...
    לפחות היה כיף?

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי מאיה חן צפיה בהודעה
    לא הבנת אותי חח , התכוונתי שמתי כבר באים ואומרים לה 'אוקי , עכשיו בואי נתפשט' חח היא תוריד לך 2 כאפות במקום S;
    הם במצב אינטימי, היא על סף גמירה, חרמנית מאוד, הוא חרמן מאוד, הורמונים באוויר, הסיכויים לעירום הם טבעיים וגבוהים.

משתמש מכור
    שם פרטי
    מאיה :
    לייקים
    0
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    יש לי מוטו אבל הוא במוסך

כן אבל זה לא אמור לבוא לבד חח ? =\
    יעני זה לא שהוא צריך לשאול אותה אולי נתפשט
    זה אמור להיות ברור
    מאאיהה חחןןן

אני נ י צ ח ת י

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

באמא שלי זה אחד הדיון הכי מרתקים שיצא לי לראות חחחחחחח אני רציני

משתמש מכור
    שם פרטי
    מאיה :
    לייקים
    0
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    יש לי מוטו אבל הוא במוסך

חחחחח מגוון הדיון
    מאאיהה חחןןן

אני נ י צ ח ת י

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,110 | הודעות: 8,151,692 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect