א', מתנה לא כל כך צריך.
מתנה מביאים כשבאים למישהי הביתה, מתוך נימוס וכבוד יחסי וגם כאן יש שיחלקו עלי. מה לעשות, קמצן ישאר קמצן, ובכללי הרבה כאן חושבים שאם הם לא יזרקו זין הם יהיו יותר נחשקים.
יש הבדל גדול בין לא לזרוק זין כמו שראית שמנווטים אותך, לבין המשחק שאתה רוצה לשחק.
המשחק הוא שאתה חייב להשאיר מקום לאי וודאות בדייט וגם אחריו, כלומר לא להראות כוונות כבר בהתחלה. לא צריך.
יש דברים שונים בדייט שאתה צריך לייחס אליהם חשיבות, מתנה היא האחרון מבינהם.
תזכור לדבר והרבה, אל תשאיר מקום לשתיקות ברקע.
עדיף להגיד דבר מטומטם בתכליתו, מאשר לשתוק. תזכור שכמה מטומטם שלא תצא, אתה עדיין תהיה 'משהו', אבל לפחות לא תהיה כלום.
מבין פחות או יותר?
תזכור לתת לה לדבר, אפילו לדבר יותר ממך.
תראה שאתה מקשיב, שאתה שקוע, שאתה רוצה לדעת מה היא חושבת.
BY THE WAY
מאוד חשוב לשים לב לדברים קטנים שהיא עושה ואומרת ולנסות לזכור אותם, אחר כך זה נותן לך הרבה מאוד כלים.
אם היא מתקתקת באצבעות, אתה יכול להשתמש בזה יום ואז באמצע ולהגיד לה משהו בסגנון של "כן, אני יודע.. כל כך התרגשת לראות אותי באותו יום שפשוט לא הפסקת לתקתק באצבעות".
תנסה להמנע מפוליטיקה.. אין לך מושג כמה FAILS זה נותן היישר לפנים.
תנסה להגיע לנושא מטומטם ולהביע אי הסכמה נחרצת, תראה איך היא מגיבה ואח"כ תנסה לצאת מזה בצורה מצחיקה. אם היא הגיבה בסוג של סליחה כשהיא לא אמרה שום דבר רע, היא לא רוצה לקלקל, היא מחבבת אותך. אם לא, חבל ויש לך עוד לאן לרצות ללכת איתה.
יש עוד כמה נקודות אבל לא נראה לי שבמילא תנצל חצי ממה שכתבתי לך כאן, אז GOOD LUCK והעיקר שתגיע איתה למיטה