אתה יודע מה. שניאו-נאציזם יהיה הבעיות הכי גדולות שלנו פה. באמת.
אתה יודע מה. שניאו-נאציזם יהיה הבעיות הכי גדולות שלנו פה. באמת.
Bring the Violence-
|
|
אז מה זה מה שנקרא פרידמנים לא יכולים לצחוק הם סתם מיזנטרופים
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
יש פה אנשים חולים בראש
אולי הנאונציזם בישראל בא ברובו מעולי רוסיה
אבל זה לא אומר שכל רוסי הוא נאו נאצי
וגם לא כל אחד מ100 , 1000 או 10000
יש מיעוט של רוסים שהם לא יהודים
קרא חוקים
זה ממש לא נכון שרק רוסים הם נאו נאצים ותכלס זה רוב(לא כולם הרוב) המרוקאים האלה שחשים את עצמם מתחילים לקלל כל אחד ששונה מהם אם זה מבחינה חיצונית,מוצא,לאום וכד' גם לי זה קרה עד שדפקתי לאיזה אחד מכות
תאר לעצמך אתה בא לארץ חדשה וכל הזמן מעליבים אותך ומורידים לך את המצב רוח כל פעם מחדש מה תעשה תאהב את אותם אנשים? אני בספק והיטלר אכן היה בן אדם חכם לא אומר שאני תומך בו אבל פשוט זה עובדה תראה כמה מדינות היה צריך בשביל להביס אותו הנציזם באותו הזמן היה כמעט כמו אימפריה עם כל השטחים שהם כבשו והוא חטף מדענים וכמעט השיג פצצת אטום לא רוצה לתאר מה היה קורה אם הוא היה עושה את זה.
מה שאני רוצה להגיד זה שיש הרבה אנשים שמתנהגים כמו נאצים חושבים שהם הכי טובים ומעליבים כל אחד ואז בוכים שישפרו את ההתנהגות לסביבה שיהיו מוכנים לקבל את השונה ואז אני אומר לך אין מצב זה יקרה כי פשוט הם לא נכנסים למסגרת אחת הם מנסים למצוא מסגרת אחרת ובאותה מסגרת הם משלבים את כל הכעס שמצטבר בהם
טוב חפרתי מספיק נראה אפשר להבין למה התכוונתי XD
נערך לאחרונה על ידי clicker; 31-12-2008 בשעה 00:57.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
אוקיי תראו יש יהודים נאו נאצים ועם מדברים על רוסים כול כול הרוסים נאו נאצים
יחתיכת מטומטם אתה ראית בכלל את הסרטון שפותח האשכול הביא כי שם אחד המרואיינים הוא יהודי נאו נאצי וזה כמו שנגדי למרוקאים או עדות אחרות תעופו מפה זה לא הארץ שלך אל תגיד שיחזרו לרוסיה אין חוק שאוסר עלייה ואתה לא הולך לחוקק אחד.
ומה אם כל האתיופים וכל האלה שעולים מה רק רוסים באים לפה? מה עם גרוזינים או עוד אנשים מארצות אחרות מה אתה חושב רק רוסים הם נאו נאצים?אל תשפוט לי כאן את כל הרוסים בגלל כמה כמו שאני לא יכול לשפוט את כל המרוקאים(סתם דוגמא)לפי כמה ערסים כי יש לי חבר מרוקאי אחלה בן אדם ויש אצלנו מרוקאים כאלה זבלים עם שוקר לא תיגע בהם אז מה שאני אומר זה שכל בן אדם שונה לא משנה מאיזה עדה הוא בא וזה למה לא כל הרוסים נאו נאצים ובסרטון גם אמרו עולי חבר העמים שזה לא רק רוסיה SO STFU
זה תמיד מתחיל בחבורות קטנות.
שתוק אתה.
אני בעצמי רוסי, מה הקשר?
נכון, אבל אני לא מסכים עם שיטת הלחצים שלהם.
דעתי- תחזור למרוקו תשב על איזה שטיח. מה אתה בכלל מגיב לא קראת בכלל תאשכול ולא ראית את הסרטון.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחלא
צודק
חזק אחי חחחחח
שמע אחי אני אומר לך שרוסים זה עָם עם בעיות, כן מה אני יעשה הם אלה שהתחילו עם הוודקה הם אלה שלא מוכנים לקבל אחרים ויש עוד..
אבל אני אגיד את דעתי אני חושב שזה ממש פטתי לבוא לאישה זקנה בת 70 ולדפוק לה מכות כמו לא יודע מה, לכו לביריונים לא לזקנות.
אחי אני רוסי ויהודי וטוב לי פה ואני אוהב את כל העדות פשוט יש מרוקאים ואני לא גזען או משהו יש לי חברים מרוקאים אני פשוט מכיר כמה מרוקאים שיורדים על הרוסים ואז הם אומרים שרוסיים הם אלו שנאצים אבל הם בעצמם גזענים אז הם הנאצים האמיתיים שוב זה לא כולל את כל המרוקאים יש לי חבר למשל ממש טוב מרוקאי וזה לא קשור לעדה זה קשור לדרך המחשבה עם אתה חושב תמיד אנטי זה מה שיקרא לך