|
|
גם אני כמו פותח האשכול יש לי אוסף ענק של איזה 200 מכוניות כולם ברזל רובם מאירופה בעיקר מגרמניה
כולם בגודל של מכונית מצ'בוקס
נראה לי יש לי את אוסף המכוניות הכי גדול בארץ כי לפני כמה שנים היה כתבה בעיתון על ילד שהיו לו רק איזה 140 מכוניות ולא כולם בגודל אחיד ולי יש למעלה מ-200 מכוניות וכולם בגודל אחיד
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חח נראה אולי יהיה לי זמן וכוח נצלם כמה חביבות חח
כל איזה שנה בערך אני מוסיף איזה מכונית או שתיים לאוסף אם אני מוצא בחנויות שאני מסתובב עם חברים
כשהייתי ביסודי הייתי פנאט כל יום הייתי משחק איתם חח וקונה הרבה מכוניות
רוב האוסף היה של אבא שלי שהוא היה קטן ואז זה עבר אלי ואני אעביר את זה לילדי העתידיים![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אוסף מצתים(בדרך כלל טורבו)קצת לא פעיל
נערך לאחרונה על ידי Eitanon; 30-12-2008 בשעה 20:11.
מחזיקי מפתחות
כרטיסים (קולנוע, פארקים, רכבות, אוטובוסים מהארץ ומארה"ב)
מצתים, יש לי כמה זיפו אספנות
אני לא חושב שיש עוד משהו חחחח
אספתי קונדומים מהזיונים הראשונים שלי..
נערך לאחרונה על ידי willsoN-; 31-12-2008 בשעה 00:29.
קודם כל יש לך וואלה שם מדהים...
נעבור לנושא:
יש לי דגמים בינוניים של מכוניות ספורט ויוקרה מחו"ל
כל מכונית בערך 130 יורו...
יש לי בערך עשרה...
אין לי כוח להראות תמונה :X
המכוניות מוצגות בחדר שלי יש להן מדף מיוחד שמתחבר לארון![]()
King
אני אוסף אולרים.. בעיקר כאלה חדים "שפיצים" זה נקרה כאלה לדקירות ואיומים מגניבים כאלה..
המלך חזר