|
|
בגיל 10 שברתי תרגל.
עם מישהו רוצה לשמוע תסיפור הארוך הזה שיפנה אלי לפרטי.
גיל 14 היתי באיזה מקום היתה שם
טרמפולינה קפצתי בקצה של הטרמפולינה
לא יודע למה.
דפקתי קפיצה ענקית ונפלית על האספלט איזה כאבים
נקעתי את היד וזה לא רק זה אל גם שאיבדתי את הכרה
התעוררתי לא הצלחתי לזוז כשהסתכלתי מסביב ראיתי שחור
פשוט שחור איזה סיוט הזמינו אמבולנס לא יודע מה קרה אחרי זה
אבל אמרו זה היה התיבשות.
נזכרתי עכשיו במשהו, אחרי המקרה זה היה מפחיד רצח.
אני ועוד 2 חברים שלנו הלכנו להסעה של בת מצווה של ילדה מהכיתה שלי (לפני שנתיים)
רצינו לחצות את הכביש בא אוטו, חבר שלי עמד באמצע ושנינו היינו בצדדים שלו, קיצר באנו לעבור חבר שלי תפס את החבר השני ואני עברתי, והתחלתי לרוץ בכביש לצד השני כי עברה מכונית והיא צפרה תוך כדי בסוף הגעתי לצד השני בשלום, לא ראיתי בכלל איפה הייתה המכונית פשוט רצתי.
מפחיד.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
שיחקנו שוטרים וגנבים בכל המושב(לפני 3 שנים),ואני ראיתי משהוא,ובאתי לתפוס אותו,ואז רצתי כל כך מהר,ועברתי דרך איזה שהוא כביש,ומכונית בדיוק באה,ובלמה בלימה כל כך חזקה,עד שהיא פגעה בי קצת והיה לי נקע ברגל...אם הייתי רץ מאית שנייה לפני,הייתי מת![]()
פעם אחת , בטיול עם חברים שלי (בקיבוץ) הינו בבריכה.
קיצר , עשינו שטויות שלא יעומן! , נכנסנו 5 ילדים לאבוב .
אני נבלעתי ביפנים איזה חצי דקה בלי שלכחתי אוור ,
עד שבשניה האחרונה שכמעת היתעלפתי או מתתי חס וחלילה ,
אבא שלי ראה את זה וצעק להם שיפנו לי את המקום ,
איזה פחד!
כשהייתי בכיתה ב' או ג' כבר לא זוכר XD הייתי מתחת לעץ ברוש בצפר, ולאחד נתקע שם בומרנג או כדור, גם לא זוכרXD, בקיצור, הוא זרק אבן כדי להוציא את זה מהאץ, האבן פגעה לי בראש, ופתחה אותו XD
היכל הכבוד של אור:
פעם הוא היה טוב, אבל היום הוא נפל, כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/forumdisplay.php?f=456
ועיזרו לנו לשקם אותו. כי בישבילכם זה לחיצה קטנה על העכבר, אבל בישבילנו, זה חיים.
-------------------------------------------------
אוהבים ראפ!? רוצים לפרוק עצבים?! כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/forumdisplay.php?f=456
ותתחילו לכתוב פרייסטיילים בכיף שלכם
שהייתי כיתה ב' אז לא ידעתי איך מתגלשים בעמוד הזה בגן שעשועים וחברים שלי החליטו שילמדו אותי ואיך שהתגלשתי אז ישר בהתחלה עזבתי את העמוד ונפלתי על הגב ולא יכולתי לדבר דקה ומה שיצא לי זה רק קולות גרוניות מאולצות!
טפו טפו טפו אני עדיין חי XD...
אבל פעם, כמעט דרס אותי אוטובוס כי עברתי באדום...עניין של שניה...
לא..
אני מדבר על העמודים שיש בגני שעשועים כמו של הכבאים..
חחחח
נסעתי באופניים ופתאום משהו נסע ממש מהר.. והייתי על הכביש... אז נבהלתי וניסיתי לפנות והוא היה רחוק ממני ואז ניסיתי לעלות על המדרכה והאופניים שלי היו גבוהות ואז החלקתי אחורה ופשוט נפלתי על הכביש.. המכונית עצרה חצי מטר מהראש שלי.. בבלימה חזקה כזאת.. חשבתי שאני הולך למות..
ופעם אחת הלכתי לכותל המערבי בירושלים(מן הסתם XD) ושני אנשים התחילו לריב שם.. יהודי ערס וערבי..
אז הערבי הוציא על היהודי סכין היהודי בעט בו והוא נפל עליי ואז נפלתי על הרצפה והוא ניסה לבלום את עצמו הערבי והסכין עוד היה לו ביד אז הוא היה סנטימטר מהראש שלי הוא נפל עם היד.. וביד שלו הייתה הסכין..
וזה היה מפחיד..