קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] ילדים מפגרים קורע!
    על ידי ILoveApple בפורום סרטונים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-03-2010, 04:34
  2. [סרטון]ילדים מפגרים :]
    על ידי Eliran 123 בפורום סרטונים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 01-10-2009, 20:27
  3. [סירטון] ילדים מפגרים רוקדים
    על ידי Xype בפורום סרטונים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 28-08-2008, 01:52
  4. איזה ילדים מפגרים יש במירק
    על ידי ThE   בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 19-09-2007, 18:28
  5. אני וחבר שלי 2 ילדים מפגרים
    על ידי מתיתיהו בפורום דיבורים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 14-02-2007, 16:18
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 47

[פריקה] ילדים מפגרים וקטנים!! - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של 2elior
    לייקים
    0
    נקודות
    652

בדיוק המדינה שלנו היא מדינה רחמנית (יותר מידי )
    והוא נגיד ככה גם 30 אחוז יכולים לעשות איזה הפגנה קטנה אנחנו לא רואים אפילו התנגדות קטנה לחמאס אלא רק אהדה לחמאס לכן צריכך להמישך לתקוף ולא לרחם

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כי זה בעצם השלטון שהם בחרו בו חחח

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

לייקים
    0
    נקודות
    652

אז שיתמרדווו................
    וככה הם לא יפגעו הם חסרי שכלל

משתמש כבוד
    שם פרטי
    ערן
    לייקים
    5
    נקודות
    582

לכל אלה ששואלים למה הם לא קמים נגד החמאס
    תבינו ששמה זה לא כמו כאן, מי שמתנגד לחמאס ומורד הורגים אותו מה נראה לכם
    זה אירגון טרור תפנימו אנשים מפחדים לצאת מהבתים ולהפגין
    למה אתם הייתם יוצאים נגד החמאס? הייתם מסכנים את החיים שלכם ושל המשפחה שלכם? לא נראה לי

ולדעתי מי שמפגר
    זה תמימים כמוכם אתם המפגרים האמיתיים
    תנו להם אצבע הם יקחו לכם את שתי הידיים
    חבורת טמבלים מפגרים שמרחמים על אנשים שבחרו בחמאס שהם יודעים מה המטרה של הארגון הזה
    אז אל תזיינו לי תמוח שהם חפים מפשע
    שהיה לינץ' על שתי החיילים האלה הם עזתים לכל דבר פלשתיניאים שלא פעילים בחמאס ולא כלום אבל להרוג תחיילים האלה הם יכלו ולזרוק על צה"ל אבנים הם יכולים
    מה קרה שעכשיו אנחנו מזיינים להם תבתים ותחיים שלהם זה לא בסדר? פתאום זה נקרא להרוג "חפים מפשע"?
    יאללה יאללה תחזרו לחורים שלכם ואל תעשו רעש
    הם חפים מפשע מתי שנוח להם
    ואתם טמבלים שאוכלים את זה שהם בוכים למצלמות

אחוז האנשים בעזה שאולי אולי אפשר להצביע עליהם ולהגיד שהם באמת חפים מפשע הוא קטן ואתה לא יכול לרחם על עזה כולה בגלל אותם אנשים

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

ציטוט נכתב במקור על ידי No Doubt צפיה בהודעה
    לכל אלה ששואלים למה הם לא קמים נגד החמאס
    תבינו ששמה זה לא כמו כאן, מי שמתנגד לחמאס ומורד הורגים אותו מה נראה לכם
    זה אירגון טרור תפנימו אנשים מפחדים לצאת מהבתים ולהפגין
    למה אתם הייתם יוצאים נגד החמאס? הייתם מסכנים את החיים שלכם ושל המשפחה שלכם? לא נראה לי
    אז תסביר לי למה אנחנו צריכים לשחק אותה אלוהים ולנסות להציל את כולם כשאנשים שלנו חפים מפשע נהרגים?
    למה אנחנו שמים את האזרחים שלהם לפני האזרחים שלנו? למדינה שלנו קודם כל יש מחויבות אלינו ולא אליהם.
    זה כמו שאנחנו עכשיו נפתח מלחמה נגד סתם, טורקיה למשל, ונפגיז להם עיר במקרה, נכון האזרחים לא עשו כלום, אבל זה המשטר שלהם, תחת זה הם חיים וכל טעות שהממשלה שלהם משלמת הם משלמים בצורה זו או אחרת (גם אנחנו משלמים על זה ככה או ככה).

ולזה שפתח את הנושא, אני שמח שאתה בנאדם כזה נאור ובאמת מבין הכל ומבין שיש שם אנשים טובים שפשוט נקלעו למצב כזה לא באשמתם.
    אתה יודע מה, אני מסכים איתך, מוכן לקבל שיש שם איזה מיעוט קטן שלא רוצה להרוג אותנו.
    ואני מסכים שאם הייתה אופציה שממש הייתה נפתחת מלחמה פרופר בין 2 מדינות מודרניות ועמדנו מול צבא, הייתי מסכים, להרוג את הצבא ולהשאיר את האזרחים בחיים (בין אם הם שונאים אותנו או לא, לא נחרוץ דין של אדם שלא עשה כלום).
    אבל אתה מבין פה איך אנחנו מנסים לקפץ בין דברים, וביינתים אנחנו אוכלים חרא, ביינתים אנחנו בסכנה.
    ולהגיד לך את האמת, זין עליהם, וזין על המצב שלהם, אני רוצה לחיות, אתה רוצה לחיות? אני מניח שכן.
    ואם היית נקלע למצב (דמיוני כמובן) שבו אתה עומד, בידך רובה.
    אתה אדם תמים ופשוט שרק רוצה לחיות בשקט, מולך עומד עוד אדם חמוש, עם אקדח, והוא מת להרוג אותך (סתם כי בא לו).
    עכשיו הוא יודע, אתה עם אקדח הוא עם אקדח יש בעיה הוא עלול למות, אז הוא לקח אדם מהרחוב והשתמש בו כמגן אנושי (סטייל חמאס).
    מה היית עושה? יש לך כישורים של צלף היית מוריד אותי בלי שהבנאדם התמים היה נפגע? אז סבבה ניסית לברוח לגיטימי לא רוצה להרוג בנאדם חף מפשע, אבל הוא ירה בך ביד. טוב המשכת לרוץ טיפה פצוע, ואז עוד פעם ברגל ודי כבר הגעת למצב שזה או תירה או תמות.
    מה היית עושה? מנסה לתת לו קטנות עד שתמות? לא. הורגים אותו ומה לעשות גם את האזרח התמים, אנחנו לא אלוהים ולא באשמתנו שאותו אזרח עבר שם. אבל כן מגיע לנו לחיות ולכל מי שמנסה לפגוע בנו מגיע למות.
    ולהלן התוצאה, אם יש נזק עקיף (collateral damage) אז שיהיה.
    הם הולכים ורוצחים כי הם חושבים שכולנו חוטאים ומגיע לנו למות ואנחנו לא מאמינים באיסלאם, זה לא מלחמה על שטח, והם לא יפסיקו ולא ישתכנעו, אז המצב הוא kill or die.
    והדעה המאוד לגיטימית שלך היא זאת ששולחת חיילים לתוך עזה, ותשלח הרבה מהם מוות, אבל העיקר שאזרחים ערבים לא ימותו. כל הכבוד
    Bring the Violence-

לייקים
    0
    נקודות
    652

ציטוט נכתב במקור על ידי gfor צפיה בהודעה
    ולדעתי מי שמפגר
    זה תמימים כמוכם אתם המפגרים האמיתיים
    תנו להם אצבע הם יקחו לכם את שתי הידיים
    חבורת טמבלים מפגרים שמרחמים על אנשים שבחרו בחמאס שהם יודעים מה המטרה של הארגון הזה
    אז אל תזיינו לי תמוח שהם חפים מפשע
    שהיה לינץ' על שתי החיילים האלה הם עזתים לכל דבר פלשתיניאים שלא פעילים בחמאס ולא כלום אבל להרוג תחיילים האלה הם יכלו ולזרוק על צה"ל אבנים הם יכולים
    מה קרה שעכשיו אנחנו מזיינים להם תבתים ותחיים שלהם זה לא בסדר? פתאום זה נקרא להרוג "חפים מפשע"?
    יאללה יאללה תחזרו לחורים שלכם ואל תעשו רעש
    הם חפים מפשע מתי שנוח להם
    ואתם טמבלים שאוכלים את זה שהם בוכים למצלמות

אחוז האנשים בעזה שאולי אולי אפשר להצביע עליהם ולהגיד שהם באמת חפים מפשע הוא קטן ואתה לא יכול לרחם על עזה כולה בגלל אותם אנשים
    צודק 100%

משתמש משקיע האוואטר של y2jkastiel
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    72
    נקודות
    54
    משפט מחץ
    אם אחד באטרף הוא סופגניה אז אני השמש בחנוכיה

לא יפה לקרוא מפגרים אבל אתה די צודק

Jozep Pep Guardiola
    2008-2012

מפקח ספורט ומוזיקה לשעבר האוואטר של kondofoni
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    7
    נקודות
    -50
    משפט מחץ
    סקוויק סקוויק

בולשיט
    זה דעה של מישהו, יש לך בעיה עם זה??
    לך תשכנע את הנאצים למה האידיאולוגיה שלהם זה הדבר הכי פסיכי בעולם..
    מישהו מחזיק דעה לא תוכל לשנות אותה ובטח לא להעביר עליו ביקורת...
    אני חושב שאתה טועה בדעות שלך, אז אני קורא לך מפגר?

ולנושא..
    וכשהם יורים טילים (לפני המלחמה), שמעת אזרחים תמימים בעזה טוענים "מסכנים למה להרוג חפים מפשע"???
    אתה שם לב בכלל מה קורה במדינה הזאת בשנים האחרונות? הם הביאו את זה לעצמם נקודה!
    שום צעד, שום מחאה שום כלום נגד יריית הטילים מצד תושבי עזה "התמימים" שתאמין לי אחד אחד שם היה מוכן לכך שישראל תושמד והם יחיו שם במקומנו.. אז למה שנרחם עליהם? לאט לאט נהיה פה תהליך של השלטות מצד הפלסטינאים בלי שאנחנו מרגישים! ישראל תוקפת את עזה באופן שיטתי כשהם יורים טילים (לפני המלחמה)? לא.. פה ושם מבצע או איזו פעולה.. והם ממשיכים בשלהם. שום דבר לא יעצור אותם. כנ"ל פיגועים והתבטאויות שלא יכולות לעבור לסדר היום על השמדת ישראל (בוא נגיד אם היו אומרים את זה על ארה"ב או כל מעצמה באירופה הם כבר היו מושמדים עד האיש האחרון)..
    לא מבינים בטוב????? אנחנו נפציץ אותכם. 5 שנים (אם אני לא טועה) מאז הכניסה האחרונה לעזה, ורק עכשיו נמאס לישראל שתושביה מתים וללא תגובה. נמאס לתושבי שדרות לחיות בפחד ולהתרוצץ בעיר בבהלה.
    רוצים אלימות? תקבלו אלימות.. אם תשאל אותי, 5 פצצות על הבי"ח שלהם ובלילה אחד אתה מחמש את כל ההרוגים שיש להם עד עכשיו.. וזאת הדעה שלי! לא גזענות ולא כלום! לישראל נמאס להיות שק חבתות! שלכולם קל ליפול עליה!
    ולכל האירופאים היפי נפש, שמוחאים נגד "רצח העם" בעזה, אני אומר לכו תחפשו מה לשבת עליו. אני רוצה לראות איך צרפת הייתה מגיבה אם טיל היה נופל בשטח מדינתה.. כנ"ל כל המשמיצים! כשגיאורגיה עשתה משהו לא במקום מבחינת רוסיה והם פשוט השמידו אותם והרסו להם את המדינה, מישהו אמר משהו??? כנ"ל אנלגיה ואירלנד, ארה"ב ועיראק (שזה בדיוק אותה דוגמה כמו שלנו, הם עשו פיגוע ובתגובה ארה"ב מפציצה אותם בלי סוף וכן, גם אזרחים תמימם מתים).. ושאני לא יתחיל לדבר על השואה שעשו לעם היהודי וכל העולם שתק.
    נראה לכם שאם תהיה הפסקת אש יפסיקו ההתבטאויות\פיגועים\יריית טילים? אין מצב
    ההגנה הכי טובה זאת התקפה, ואם הגענו למצב שהם עושים מה שבא להם במדינת היהודים הגיע הזמם להראות להם שלא.
    אז כל מי שחושב שאם נלך איתם בטוב הם ילכו איתנו בטוב, שיצא מהסרט. כל אותם שמלאנים שחושבים שאפשר לעשות איתם שלום, תתעוררו מהחלום. אתם כל כך תמימים שזה משהו. כשאנחנו שותקים, הם יורים! כשאנחנו יורים, כל יפי הנפש מתעוררים! איפה הייתם כשתושבי ישראל מתו מטילים איפהה?
    נערך לאחרונה על ידי kondofoni; 02-01-2009 בשעה 18:46.

ילד בן 10 שמנהל את דיבורים האוואטר של Silver
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

צודק..
    יש חלק ערבים שבעדנו,ויש חלק יהודים שבעד ערבים..
    אתה צודק ב-100%
    אבל אני חושב שאומרים מוות לערבים מתכוונים לערבים שנגדנו או משהו כזה.. = )
    CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
    CR7 + REAL MADRID = GAY

משתמש ותיק
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    3
    נקודות
    0

לכל הסתומים שאמרו שהם לא עושים כלום נגד זה

אני רוצה לראות אותכם חיים במדינה שהשלטון בו זה דיקטטורה ומי שנגד החמאס זה מוות קמים ועושים משו
    לא כולם שם טרוריסטים

וקונדופוני אני הכי ימני שיש והכי לא יפה נפש שאומר לעשות שלום
    להפך אין מה לדבר עם שלטונות כאלה כמו החמאס רק להשמיד אותם אחד אחד ואם יש אזרחים שנפגעים לא סיבה להיות עצוב בגלל זה אבל לא להיות שמח וגם לעודד מוות לאזרחי עזה
    בחייאת רבאק איפה היתי שתושבי ישראל מתו מטילים?
    היתי בלוויה של קרוב משפחה.. ואני מב"ש אני מרגיש ת'טילים אבל לא פוחד אני זורק זין זה לא מלחיץ אותי שימשיכו עד מחר ואבא שלי םג מסכן את עצמו אפילו עכשיו שאנחנו מדברים פה הוא בגבול

אבל למרות זאת מזל שצה"ל זה צבא הגנה לישראל משמע מגן מפני שלטונות שרוצים לרעתנו וצבאות שבאים נגדנו
    זה לא צבא השמדת פלסטין
    מזל באמת שכל הימנים בכאילו שאין להם מושג מה הם אומרים לא כרגע בממשלה שלנו יש לנו צבא מושלם וממשלה שעושה ת'עבודה שלה (לפחות כרגע)

אני רוצה לראות כל אחד מהיעני ימנים קיצוניים האלה תקוע באמצע עזה ורואה ילד קטן עובר אם הוא יורה בו אני פשוט בה וחותך לעצמי ת'בייצים תהיו בטוחים שאחד אחד ממכם יקח אותו אליכם ויגן עליו מפני החמאס
    אזרחי עזה לא אשמים בזה שהם המגן של החמאס

שם פרטי
    רון
    לייקים
    7
    נקודות
    -50
    משפט מחץ
    סקוויק סקוויק

ציטוט נכתב במקור על ידי MaRoKaY צפיה בהודעה
    לכל הסתומים שאמרו שהם לא עושים כלום נגד זה
    הנה עוד פעם סתומים.. תכבד את מי שאתה מדבר איתו

ולפי הדעה שנתת עכשיו, אני לא מבין איך אתה יכול להקניט ככה את אותם "מפגרים".. מילא לא להסכים איתם, אבל ככה להגזים? אז לדעתי, כמו שקרוב משפחה שלך נרצח ואני בטוח שהוא היה איש טוב ורצה שלום, ככה גם הם צריכים להרגיש. עין תחת עין שן תחת שן! אנחנו לא סתם תוקפים שם, אנחנו תוקפים שם כי אנחנו בצעד שמבחינתנו היה תכנית ד', הדבר האחרון שישראל הייתה עושה.. ישראל בחיים לא תוקפת סתם.. היא מספיק מסובכת עם כל העולם..
    וגם ב5 שנים האחרונות, ישראל לא רצתה לצעוד צעד קיצוני נגד עזה.. ועכשיו שאין ברירה וזו האפשרות האחרונה שלנו, במלחמה כמו במלחמה גם חפים מפשע מתים.

אני ימשיך יותר מאוחר הלכתי לארוחת שבת

משתמש כבוד האוואטר של shmuel555
    שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "..גם אם תהיא על סף תהום אלך אחריך עד סוף העולם

נכון לא כל האנשים בעזה נגד ישראל ורוצים את המלחמה הזאת על הראש שלהם, אבל אין מה לעשות מי שבחר באופן "דמוקרטי" את חמאס זה אנשים שגרים בעזה, לא אני ולא אתה ולא ממשלת ישראל.
    אז הם הביאו את זה על עצמם.
    ישראל עושה ככל שביכולתה בשביל לא לפגוע באנשים חפים מפשע, ולא פעם ישראל ביטלה פעולה בגלל הרצון שלא להרוג חפים מפשע.
    הבעיה שהחמאס משתמש באנשים כמו מגן, אז אתה לא יכול שלא לפגוע באנשים חפים מפשע מה גם שישנם אנשים שבבניין שלהם ישנם טילים שאמורים להגיע ולפגוע בציבור הישראלי, אז החלטה היה כזאת שאין ברירה וגם להרוג אנשים חפים מפשע בשביל שלא יפגעו אנשים שלנו.

מה שחמאס רוצה בעצם זה מעברים פותחים זה שצה"ל יפסיק לתקוף, מה שאנחנו רוצים זה שקט וזה לא יקרה לעולם.
    אנחנו לא סתם סוגרים את המעברים יש לזה סיבה, הם היו מוציאים המון פיגועים בעבר ולא היה מנוס אלא לסגור את המעברים וזה פוגע באוכלוסיה בעזה, אבל אין ברירה אנחנו לא ניתן להם לפגוע בנו, האנשים בעזה בחרו בחמאס עכשיו הם יודעים מה ההשלכות לכך.

העולם הערבי אוהב לומר שאנו צבא כובש, אך הם שוכחים דבר אחד, לא אנחנו התחלנו את המתקפה ב48 או רצינו להתחיל מלחמה ב-67 או ב-73.
    אחרי החלטת האו"ם ב-1947 שאנחנו נקבל מדינה וגם הם, הם לא הסכימו לכך למרות שהם קיבלו הרבה שטחים מן מדינת ישראל.
    אחרי קום המדינה הם בחרו להילחם בנו אנחנו כמדינה צעירה הצלנו לגרום להם לנסוג אחורה.

עוד דבר, ישראל עוזרת לאנשים חפים מפשע והיא מעבירה פצועים לטיפול פה בארץ, לישראל אין אינטרס לפגוע בחפים מפשע, אבל מה לעשות שאותם חפים מפשע מגנים על חמאס אם זה ברצונם או לא.
    ישראל יודעת שיש הרבה אנשים מחמאס שמתחבאים בבתי החולים, אבל ישראל לא מפציצה בגלל שזה יהיה חציית קו אדום.
    קו אחד ישראל עברה ובצדק וזה הפצצת מקום קדוש כמו מסגד, זה מראה לך איזה אנשים חיים שמה שמשתמשים במקום קדוש בשביל להחביא טילים.

לסיכום אין מה לעשות החמאס דוגל בשיטת הכוח, אז אנחנו נראה להם שגם לנו יש כוח והרבה!

משתמש ותיק
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אני לא נגד המבצע אני בעד המבצע שיש עכשיו ואם יש אזרחים חפים מפשע שנהרגו אז אין לי ברירה אלא להשלים עם זה כי קודם כל טובת המדינה שלנו זה ברור.
    אתם צריכים להבין אני לא פונה אליכם שאני אומר את זה ואם יש אזרחים שם שנהרגו אז לא אמור לעשות לי רע כי בכל זאת אין ברירה.
    אבל אני לא אוהב את הילדים שאומרים "מוות לכל הערבים" גם לאלה שחפים מפשע שלא רוצים רע ולא רוצים כלום אני מרגיש רע מאוד שארגנו בערך 200 חפים מפשע בעזה ויש כאלה ששמחים בגלל זה אני שמח על כל מוות של פעיל חמאס או תומך חמאס אבל לא שמח שנהרג אזרח זה מה שבאתי להגיד כאן

שם פרטי
    רון
    לייקים
    7
    נקודות
    -50
    משפט מחץ
    סקוויק סקוויק

זהו, שעם כמה שזה נשמע רע, אפחד שם לא כזה חף מפשע..

שאתה אומר שאזרחים ישראלים נהרגים מנפילת טילים, פה זה נכון להגיד שחפים מפשע מתים. בעזה אני שוב אומר, אחד אחד היו רוצים להשמיד את ישראל ו\או להפוך את פלשטינה לארץ הבלעדית שלהם.. הם מחנכים את הילדים שלהם לשנוא את ישראל.. הם עושים מה שבא להם ואני מדבר גם על הערבים הישראלים שאני גר בשומרון ורואה איך הם עושים פה מה שבא להם לדוגמה עולים חבורה של 20 ערבים לאוטובוס ומתחילים לקלל בערבית סתם אנשים.. לאף אחד מהם לא חסר והם ממש לא תמימים כמו שזה מצטייר..
    מצד שני יהודי שבא לכפר ערבי לא יעז לפצות פה אפילו אני בספק בכלל אם הוא יעז להראות את הפנים שלו בכפר או ללכת עם כיפה בכפר...
    אני רוצה לראות מה יקרה לישראלי שיצא בהכרזות פומביות של "מוות לערבים" או מה יקרה למפגינים שמפגינים עם אימרות כמו "להשמיד את כולם" וכאלה.. ענישה מלאה וקשוחה..

אז בתור אחד שגר בשומרון ומתמודד עם התפרעויות של ערבים הרבה פעמים בעיקר באוטובוסים וכשכל פעם יש מכות עם ערבים במסיבות ובחופים ובכל מקום אפשרי, אני בהחלט מבין את אלה שלא רואים פתרון אחר חוץ מלהרוג את כולם\לנהל נגדם מדיניות תוקפנית..
    נערך לאחרונה על ידי kondofoni; 02-01-2009 בשעה 20:15.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,262 | הודעות: 8,198,855 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect