חרא להקה
השירים שלהם נשמעים כמו שיר מעפן שעשו שהוא היה בהילוך מהיר
חרא להקה
השירים שלהם נשמעים כמו שיר מעפן שעשו שהוא היה בהילוך מהיר
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 03-01-2009 בשעה 13:22.
|
|
^ זה מה שזה חח
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
^^ פאק נכון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
להקה בסדר
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
זה לא נכון שהם עושים את זה עם מחשב.. כי הרבהאנשים ראו את זה בהופעות לייב
וראו שזה מהר
וגם יש סרטוני לייב שלהם ביוטיוב
ה-DJ רק עושה סקראטצ'ים לכמה שירים שלהם
אולי חשבת שהם מקליטים ועושים "כאילו" הם מנגנים אבל בעצם זה המחשב מנגן?
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
תראו את זה :
http://www.youtube.com/watch?v=YeqPBccra30
חרא טהור...... חח
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
גם זה באופן יחסי מאוד...
איך הקהל ייבש אותו בהתחלה שהוא ניסה שהם ישירו חחחחחח ><'
תגיד אסף...מה עם מטאליקה? חח
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לי לא היה איכפת להיכנס בחינם רק בשביל להיות בין כ"כ הרבה אנשים בהופעה...
אחד החזקים....
זבל, עובד לך IV חח
על איזו איכות?