אם ניכנס קרקעית ירגעו קצת הקסאמים, אבל חבל שימותו סתם חיילים, עדיף שיהיה כמו עכשיו, רק מהאוויר אבל בלי לרחם יותר מידי על הערבים, אחריי הכל הם כולה ערבים
לא.
כן.
|
|
הם לא יוותרו סתם
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366
לא נראה לי אבל הם מסוגלים
אני אישית חוויתי מה החזבאללה מסגולים לעשות :/(מלחמת לבנון ה-II)
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
נראה לי שלא בגלל מה שאמר נסראללה אחרי מלחמת לבנון השנייה הוא אמר שאם הוא ידע את כחו של ישראל הוא לא היה נכנס למערכה שכזו ועכשיו שכלם ראו את חיל האויר שלנו ומה שעשינו לחמאס אני לא חושב שהחיזבאללה כל כך מפגרים
יאללה הפועל איזה ניצחון !!!!!!!!!!
ISRAELלא פעיל בשבת ובחג
לא מאמין שהם יפציצו..לא רק שהם מפחדים מאז מלחמת לבנון השניה, הם גם רואים טוב מאוד מה קורה בעזה, והם לא רוצים את זה אצלם, הם הבינו שאנחנו רציניים ומוכנים לכל מתקפה, ויש גיוס גדול של מילואימניקים בשביל לאייש את גבול הצפון, בכל מקרה זה לא חדש שחיזבאללה מאימיים, הדבר היחידי שהם טובים בו זה לאיים.
נראה לי שהם יפציצו =\
הוא אומר והוא גם יבצע הבן שרמ1טה הזה
החולה כלבת הזה
חח כולם גילו שהוא סתם מאיים, לא עשה כלום!
לא שום סיכוי אין להם את האומץ
הם ראו מה עשינו להם במלחמת לבנון ה-2 למרות שהיו הרבה טעויות ונהרגו הרבה חיילים ישראלים השמדנו את נכנסנו עד בירות והשמדנו אותה בכמה ימים...
וגם מה שאנחנו עכשיו עושים בעזה
והפעם הצבא עובד כמו שעון אין שום טעויות...
נערך לאחרונה על ידי Maryum375; 07-01-2009 בשעה 16:33.
בנתיים הם מהססים אבל עם הפעולה הגדולה שמתוכננת להתקיים בימים הקרובים אפילו מחר לדעתי בלילה
יש סיכוי גדול שזה יעבור להיות מלחמה בכל הארץ
כדאי להתכונן וכן לחשוב על זה ולא לקבל שוק ולהיות בהלם שזה באמת קורה..
הכל יכול לקרות עם הערבים
עם הם מסוגלים להתאבד הם מסוגלים גם לתקוף אחרי שהם רואים מה אנחנו עושים בעזה בלי בעיות מיוחדות
לא... הם מפחדים תחת! כמו חמאס, פשוט לא מראים את זה!
הם לא יעשו את זה
SMDESIGN
כפי שאתם רואים הוא עדיין ממשיך להפציץ :\