(עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
(ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.
גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
|
|
לדבר על הפוטנציאל? הוא כבר בגיל שלא מדברים על פוטנציאל אלא על יכולת.
ואין לו יציבות? עונה שלמה לא מספיקה לך? כל שחקן ושוער יש את הירידות אין מה לעשות. תראה לי שחקן אחד ששיחק באותה רמה כמה שנים.
נערך לאחרונה על ידי skiper; 20-01-2009 בשעה 16:27.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, אני לא מגיב על התגובות של אביב טופי (חח אלק אין לו יציבות, טיפש).
דניאל, קאן היה ענק, אבל קסיאס כל כך הרבה יותר טוב ממנו.
Siete
טיפש? אני לא רוצה לקלל אותך פה עכשיו. בוא נגיד שאתה הטיפש פה. אתה סופר-טיפש, איך אני איתך?!
קסיאס נתן עונה מצויינת עונה שעברה, וגם ביורו. והעונה הוא נותן עונה זוועה. כן בטח, ממש מראה על יציבות.
מצטער לחלוק עליך, אבל קסיאס עוד לא ברמה של קאן מבחינת יכולת נטו. לקאן היו הצלות מהסרטים, מה שיש לקסיאס, אבל לקאן לא הייתה הגנה כמו שיש לקסיאס.
מבחינת פוטנציאל - התכוונתי שאנו נבדוק איך קסיאס ישחק בעונות הבאות, לא נקרא פוטנציאל יכולת עתידית?
עלק אוהדי בארסה קנאיים... לך תבדוק ת'טבלה.
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
אביב, קסיאס משחק משנת 99, על מה אתה מדבר לעזאזל? אני שוקל לתבוע אותך על כך שאתה מגיב פה, אתה פשוט מדבר שטויות, ושוב, אני לא יפרט לעומק כי זה יהיה פשוט טיפשי וחסר כל משמעות מצידי (מהסיבה הפשוטה שבלאו הכי אתה לא תבין).
על אוליבר קאן - קסיאס בשיא טוב יותר מקאן בשיא. עוד משהו קטן - לריאל מדריד אף פעם לא הייתה הגנה טובה, אז תפסיק לנסות לשנות את העובדות על פני השטח.
Siete
מצידך אני לא מבין. אתה והדעות שלך אתה יכול לדחוף אתה יודע איפה.
דעתך, שקסיאס(הוא עוד הגיע לשיא!!! למה לומר סתם) ב"שיא" יותר טוב מקאן בשיא, דעה שאני חולק עליה. שמת לב לזה, אז למה לנסות לשכנע אותי?
מבחינתי קסיאס שוער דגול, אבל הוא עוד לא הגיע לרמה של קאן. יש לך בעיה עם זה? אתה מנהל כדורגל, תתמודד. מה אני אעשה לך.
קסיאס לא שיחק את כל העונות טוב כמו שהוא שיחק את העונה שעברה. זה שהוא משחק מ99, לא אומר שהוא משחק בהצטיינות מ99.
אם אתה חושב שאני לא אבין, אתה מפקפק ביכולות שלי. אז אתה כבר יודע מה אני חושב על הדעות שלך.
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
הדעות שלך טיפשיות, חסרת כל עובדות וכל ביסוס כזה או אחר מאחוריהן, זה מה שאני חושב על הדעות שלך אם כבר שאלת.
לנושא- מאז עלה לבוגרים, ומאז שנת 2003 במיוחד, קסיאס תמיד היה אחד השוערים הטובים בעולם והרבה התעלמו בגלל גילו הצעיר (לא כולם, כי הרבה חושבים כמוני). משנת 2003, קסיאס לוקח כדורים ששוערים בעולם היו חולמים לקחת, אז תפסיק לדבר על יציבות כי קסיאס, למעט העונה (שכל ההגנה פצועה ומפקירה אותו, אז אפשר להבין), הביא תארים ובעזרת השם גם יביא תארים לריאל מדריד ולנבחרת ספרד.
אגב, אם מדברים על אי יציבות, תסתכל על שמייכל :\
Siete
אביב אפשר לדעת מאיפה אתה מביא את כל ה"ידע" הזה?
אתה בכלל ראית משחק ששיחק בו יאשין? הוא מת עוד לפני שנולדת בכלל.
אתה צריך לפתוח ויקיפדיה כדי לדעת מי זה בכלל.
ראית משחק בשידור ישיר של שמייכל? אני בספק שאתה זוכר אותו אם כן..
אוליבר קאן היה שוער גדול, ללא ספק.
זכה 4 פעמים ברצף בשוער הכי טוב באירופה.. זכה בכדור הזהב ובפרס יאשין רק בגלל המונדיאל.. ובוא תגיד לי שלגרמניה לא היתה הגנה יותר טוב משל ריאל.. חחחחחחחחחחחחחח בסדר.
אנשים חכמים ממך ויודעים אולי פי 200 יותר טוב, חוקרי כדורגל, החליטו שעפ"י סטטיסטיקה, ביצועים ונקודות, קאסיאס עבר אותו.. כשהוא רחוק מלהציג יכולת טובה, כשהוא בעונה הכי גרועה שלו מגיל 19, הוא עובר את קאן..
אני חושב שזה מראה משהו על קאן.
מדבר איתי על ההגנה של ריאל.. מה הקשר בכלל..
עזוב לך תעודד את ברצלונה יא אוהד קטלוני אתם עומדים לקחת טריפל..
תפרגן וזהו.. מדבר על קאן כאילו ראית את מונדיאל 2002 ואתה זוכר את העונות 98-02 בבהירות..
בן כמה אתה?
אם אתה בן 18 כמוני, ואצלי במשפחה חולי כדורגל, אז אני הייתי בן בגילאים 8-12, ראיתי הכל בגללם.. ואני עדיין בקושי זוכר משהו..
אז בבקשה.. אל תזיין מוחות אדוני.
ואחרי המונדיאל, קאן כבר לא היה ה"קאן"..
וגם בתור אחד שאני מקווה שראה את הסופרקלאסיקו האחרון, אתה חייב להבין שלקסיאס יש יציבות, בלשון המעטה!
נערך לאחרונה על ידי SoL; 20-01-2009 בשעה 19:37.
מישהו יכול להסביר לי מהם הקריטריונים?
תארים? ממוצע ספיגות לעונה? רמת הליגה?
Creative, הדירוג הזה לא באמת רלוונטי בטחלס, אבל לשאלה שלך - תארים קבוצתיים, אינדיבידואלים וכמובן בינלאומים..
Siete
למה להתייחס לגיל אבל? אם מתייחסים לגיל בתור קריטריון לחוכמה אז איפה היינו היום. בוא אני אגיד לך, שאני די בוגר יחסית לילדים בגיל 14 שכותבים כמו בורים. אני הובחנתי בעל אייקיו גבוה לגילי אז אל תזיין לי בשכל.
זה שאתה בן 18 ויש לך ניסיון ממני אתה יכול עד מחר. זה נכון שאין חכם כבעל הניסיון, אבל לא רק על זה מסתכלים. בוא אני אגיד לך שיש לי אח שגדול ממך בשנתיים ומבין הרבה יותר ממך בכדורגל. למה זה בגלל הגיל? אתה מכיר אותי? אתה מכיר אותו? אני ראיתי את קאן ב2002, וגם ב98-02, וגם אם לא ראיתי, בשביל זה יש את הטכנולוגיה, להתעדכן.
מה אתה מערב את זה שאני אוהד בארסה? זה כמו שאני אגיד לך שאתה מנדריל ואתם מקום שני ותחזרו מאיפה שבאתם... אבל זה לא ככה. אני מכבד אתכם, ואתם אותי, ובסופו של דבר כולנו בני-אדם.
אנשים חכמים ממני... הם גם יכולים לקפוץ עליי. נדמה לי שיש חוק בפורום שאוסר לחלוק על הדעת של השני... לי יש דעה שקאן יותר טוב מקסיאס כרגע ואולי הוא יכול לעבור אותו. אתה ראית את יאשין? את שמייכל? בזה אפשר להשוות אותי אליך... אנחנו לא מבוגרים ולא היינו כשהם נתנו את התקופות הטובות בקריירה שלהם.
סטטיסטיקה, ביצועים ונקודות? דיברתי על יכולת נטו.
בקשר לחוסר פרגון שלי - לך תראה באמת את התגובות האחרונות שלי לפני שאתה מגיב, תראה שם כמה אני משבח ומהלל את קסיאס, ואתם עוד חולקים עליי? תגידו תודה שאני מספיק בוגר להודות שהשוער של הקבוצה שאני הכי מתעב בעולם, הוא הטוב בעולם כרגע.
מדבר איתי באדוני, עכשיו באמת תחזור לחור שממנו באת. פעם הבאה תעשה לי טובה על תגיב אתה ואחרים על הדעות שלי אם אתם חושבים שהם טיפשיות. הבעיה היא שאתם רואים הכל מנקודת מבט של אוהדי ריאל, ובשבילכם(לא כולכם) קסיאס הכי טוב ויהי מה. כמו שאני חושב שמסי בכלל לא רואה את כ. רונאלדו. אבל הדעות שלי ושלכם כן?
בקשר לקסיאס - לפי דעתי הוא עוד לא יותר טוב מקאן, כי יש לו עוד מה להוכיח לי. אני מאמין שבעונה הבאה הוא יעבור אותו מבחינת סטטיסטיקות כמו שאתם טוענים, אבל הגדול בתבל, מצטער, אבל אני לא חושב שהוא יהיה.
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
שמע אחי כל עונה מאז הכישלון של הגאלקטיקוס היחיד שהחזיק את ריאל היה איקר קסיאס ריאל הגיע לאן שהגיעה בזכותו שמע לדעתי הוא כבר את קאן,קאן היה גדול השוערים בהיסטוריה של הכדורגל ואני לא אומר שאתה חושב שאיקר שוער לא טוב לא אמרתי את זה אני אמרתי מה שאתה חושב אני מכבד את דעתך וזהו לילה