"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
מה הקשר ערס לגנגסטה ראפ חחחח עוד סיבה שאתה שרואים שאתה לא מבין זה הראפ האמיתי משם בא הראפ של היום ובלעדיהם ועוד כמה זמרים הראפ לא היה שווה כלום
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
בזה אני מסכים הראפ של היום לא שווה שקל סנופ דוג נהיה הומו מסריח עם השירים שלו של זונות אותו דבר גם אייס קיוב וקיצר כולם אבל השירי ראפ של השנים האלו 1990-2000 אלו ששרו בין השנים האלו הם ראפרים אמיתיים כמו EAZY-E ICE CUBE SNOOP DOGG DR DRE 2PAC ועוד כמה אבל סנופ דוג היה טוב פעם עכשיו הוא הומו ודר דרה הולך להוציא אלבום מעניין עם השירים שלו יהיו טובים כמו פעם ושלא יהיה כמו סנופ דוג קיצר אחי הראפ של היום חרא של פעם הכי טוב וזהו כנראה שאתה לא מכיר תראפ של פעם כי עם אני הייתי מכיר רק את מה שיש עכשיו הייתי חושב כמוך
חחחח מה כל כך קשה להבין ומה סימני פיסוק חחחח אפילו בבית ספר אני לא משתמש בהם מה אני פרופסור שכותב ספרים חחח עלק סימני פיסוק
חרא שירים, תקשיבו לביטלס ולד זפלין ותבינו מזה מוזיקה אמיתית
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox