|
|
1. ערס מותר להגיד אבל פריק אסור? אנשים תשנו את הגישה שלכם לבני האדם ותפסיקו לזיין תמוח אחד לשני.
2. מי שמתחבא מעצמו לא מגיע לו שיתנו לו כבוד. איתמר, אתה מחביא בסוד את הרעיון שאתה שומע רוק? אז אל תביע את דעתך על ה"ערסים" כיבכול ששומעים מזרחית, זה לא מעניין אף אחד.
3. מפריע לכם שאומרים לך משהו? תשמעו מוזיקה באוזניות. אף אחד לא מכריח אותכם לא לשמוע, חוץ מזה שיותר כיף לשמוע באוזניות מאשר באיכות פלאפונית מסריחה.
4. מפריע לכם לשמוע מוזיקה של סרנגה מפלאפון של חבורת "ערסים"? תבקשו מהם לכבות או שלא תסתובבו לידם. זכותם הפרטית להשמיע מוזיקה.
מה לעשות שהקהילה המזרחית גדולה יותר לכן הם מרגישים ביחד צורך לשמוע את השירים המהוללים שלהם?
מה לעשות שהמזחרית הם עם שחושב שהוא טוב יותר מאחרים ובאמת הם דיי טיפשים ורובם נכשלים בלימודים?
אין מה לעשות בנוגע לזה רק לחכות שיבוא יום ויהיה שיוייון[חלום רטוב]
קיצר חפרתי יותר מדי, אני רק מחכה שתתבגרו קצת.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
חחחחחח אני גר במודיעין ויש פה מלא מטאליסטים... יש פה דיי הרבה להקות נוער שמנגנות מטאל.
השם "פריק" ממש לא מפריע לנו... מה גם שלא שומעים אותו הרבה! כאילו קשה לי להאמין שחבורה של חמש ערסים עם מזרחית יגידו "פריקים" לחבורה של 20 אנשים ... לרוב אין פה בעיה בכלל עם המזרחית, אצלנו כל אחד שומע אז ההוא פריק וההוא ערס? ההוא חנון וההוא פאנקיסט... ו?
בכל אופן לפי איך שאני רואה את מודיעין זו בכלל עיר עם רוב פריקים כמעט לכל אחד פה יש עבר של לובש שחור![]()
אני שם עליהם זין
למה מי הם בכלל ערסים מפגרים שילכו לעזאזל מה הם מבינים מהחיים בכלל?
בנאדם מה שאמרת זה מה זה לא במקום. למה שאני אשנה את איך שאני בגלל חבורה של ילדים מסכנים ומפגרים שחושבים שהכל מגיע להם? אני שמה זין ולא מעניין יותר מדי מה הם אומרים ואני עושה מה שבזין שלי ולא מה ש"מקובל" בחברה. זה חלק מהקטע, לא? לעשות מה שבאמת רוצים בלי לשים זין על אחרים. נראלכם שמטאליקה היתה קמה בכלל אם לארס וג'יימס היו חושבים מה היאפים יגידו עליהם?
אה, ולא-לא לכולנו יש גב, יש מקומות נידחים בארץ שגם אם במקרה יש שם עוד כמה ששומעים מטאל-אין מצב להגדיר אותם כמטאליסטים-אז זה די אינדיודואלי...בכל מקרה, היחידים שקוראים לי פריקית או מטאליסטית זה חברים שלי וזה הכי בצחוק בעולם וזה רק כשאנחנו מתחילים לדבר קצת על מוזיקה (רוב החברים שלי יודעים לשמוע מוזיקה) או אחותי אבל לא מזיז
![]()
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
תחח יש לי איזה ילד בכיתה ששומע מזרחית והוא גם שר אז כל החברים שלי ואני יורדים עליו כל הזמן ואומרים לו שהוא מסכן ששומע מזרחית ואז הוא יורד עלינו שאנחנו שומעים צעקות של אנשים אז אני כזה אומר לו מה עדיף לשמוע סילסול שלאיזה טיפש ששר על האבה שלו בקיצור זה נמשך הרבה זמן ביני לבינו עד שהלכנו מכות
זיינתי לו תצורה ויצאתי סבבה מיזה כי הוא לא שטינקר![]()
Grow up.......
נו זה עוד בסדר, הוא כולה אמר שזה צרחות הוא מדבר על נושאים שהוא לא מבין בהם.
זה לא שהוא הרביץ לך או משהו.
אני גם חשבתי שמטאליקה או כל מטאל בסוג אחר זה צרחות בתחילת כיתת ח' שחברים התחילו לשמוע את זה.
אני גם שנאתי את זה, עד ששמעתי והבנתי במה מדובר.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
טל פה בדיוק הבעיה, אנשים לא מבינים מה זה מטאל!
היום למשל אמרתי לחבר שלי שמטאל זאת מוזיקה עם הכי הרבה נשמה והכי הרבה ערך וכו' וכו' הוא נשפך על הרצפה....אנשים לא מבינים את הליריקה של השירים ומפה בא השם: פריק או אחד שלא מבין במוזיקה.....
למי שלא יודע - פריק = מוזר
מסתכלים עלינו כאל מנודים , למרות שזה לא נכון
והיום אחד אמר לי משהו שנקרעתי וגם את תקרעו {הוא דתי }
אני: איככ מה זה בית הבובות הזה ? איזה שיר מעפן { קוראים לו "שיר בעיפרון"}
הוא : מה עדיף לשמוע מטאליקה יא ערס?
ואני נשפך מצחוק חחחחחחחחח
אבל זה לא קשור לפה , לנושא:
פריק אומרים בעיקר בארץ , תשאלו אותם " למי יש יותר מעריצים לאייל גולן או למטאליקה"?
אנשים לא מבינים בכלל מה הם אומרים. חושבים שמזרחית שומעים הכי הרבה בעולם ובגלל זה מי שלא שומע מזרחית שומע צרחות והם קוראים לו פריק
kill them all