אתה ממש מעצבן
מה הבעיה שלך לקבל שיש כזה ז'אנר? וזה לא אתר דפוק, עובדים שם מעל 900 מבקרים ועורכים מובחרים
והם החליטו שיש כזה ז'אנר
אז כנראה שיש כזה ז'אנר, כזה קשה לקבל את זה?
רוצה תתווכח איתם
אתה ממש מעצבן
מה הבעיה שלך לקבל שיש כזה ז'אנר? וזה לא אתר דפוק, עובדים שם מעל 900 מבקרים ועורכים מובחרים
והם החליטו שיש כזה ז'אנר
אז כנראה שיש כזה ז'אנר, כזה קשה לקבל את זה?
רוצה תתווכח איתם
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 30-01-2009 בשעה 16:07.
|
|
דייי כבר לריב יש פרטי גאד דמיט
כל יום אתם אשכרה עושים לי חשק לרדת מניהול...
ולגבי הגולבל מטאל:אפשר קצת מידע עליו + הורדה לפרטית?
תודה
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני אגיד לך ת'אמת הורדתי מהאימיול(בלי תרגום כמו שצריך לראות סרטים)
הסרט תאכלס זה חקר של מטאל מכל העולם ואיך המיקום של הלהקה משפיעה על המוזיקה,איך החברה והדת משיפיעים וכל מני כאלה.יש בהודו,יפן,ישראל ועוד פול.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
היה סרט בן זונה
אהבתי שקינחו לבסוף עם מאסטר
מי עוד ראה?
ומאי יש מצב אתה משיג לי הורדה לפרטית של הסרט הזה?לא משנה עם תרגום בלי תרגום,רפיד או מגהאפלואד...
אני מוכן לשלם בנק'..
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
פאק פיספסתי את זה
אם אתה מוצא את זה תביא גם לי את הקישור
הייתי ביציאה באותה שעה...טוב לא נורא נראה פעם הבאה
R.I.P Chuck Schuldiner
סרט מצויין!
יש גם את סרט ההמשך: Global Metal סרט תותח!
שני הסרטים השאירו אותי מרותקים למסך.....
בסרט השני הוא בישראל, מראיין את סיילם, Whorecore וכו'
כבוד!