נכתב במקור על ידי DarkChaosSquat פרפקט היא חברה מאוד מוכרת בארץ ובעולם. אחת הנמכרות ביותר. אני לא יודע איך לא שמעת עליה. לא שמעת על פרפקט 3000? אמרתי לא מוכרת?לא,אמרתי לא נבדקה,יש הבדל. וגם צמפיון למרות שהיא לא מי יודע מה נחשבת בחו"ל,בארץ היא נחשבה לאחת החברות הטובות,עד אותן בדיקות מעבדה =\
חח כן צ'מפיון באמת התרסקו חחח שיקרו בכמעט 10% בכמות חלבון שהם מבטיחים חחח
נכתב במקור על ידי RazZzZz מאיזה חנות קונים את זה ? מה הבעיה תעשה סריקה בגוגל ISS WHEY MATRIX
נכתב במקור על ידי atraf-lok אמרתי לא מוכרת?לא,אמרתי לא נבדקה,יש הבדל. וגם צמפיון למרות שהיא לא מי יודע מה נחשבת בחו"ל,בארץ היא נחשבה לאחת החברות הטובות,עד אותן בדיקות מעבדה =\ לאחר הבדיקות מעבדה אני כבר התחלתי לזלזל בצ'מפיון בקטנה... זה לא שווה את הכסף שלי. אם כבר אז או אופטיום גולד או ISS
נכתב במקור על ידי DarkChaosSquat לאחר הבדיקות מעבדה אני כבר התחלתי לזלזל בצ'מפיון בקטנה... זה לא שווה את הכסף שלי. אם כבר אז או אופטיום גולד או ISS מותר לך לזלזל,רק בארץ היא קיבלה כזה שם טוב,בארה"ב למשל צמפיון לא נחשבת לכזאת חברה סופר כמו שעשו אותה בארץ.
אני תמיד ייחסתי את צ'מפיון כמו וודקה אבסולוט בארץ (המבין יבין)
פורטל קילוגרם: כושר, דיאטה ופיתוח הגוף קבוצתנו בפייסבוק - מוזמנים להצטרף אבקת חלבון פיתוח גוף
נכתב במקור על ידי Moshe אני תמיד ייחסתי את צ'מפיון כמו וודקה אבסולוט בארץ (המבין יבין) כל רוסי יבין ))))
נכתב במקור על ידי BIG MUSCLE מה הבעיה תעשה סריקה בגוגל ISS WHEY MATRIX מצאתי תודה רבה לכולם :]
חוקי הפורום