וכל זה בגלל מראה כמה שיטחי...
זה רק מלמד אותך להעריך את מה שיש לך
|
|
איזה שטויות אתם אומרים הכל זה מלמעלה וכל הבולשיט הזה
אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו נקודה
אם תישב כל היום ותתפלל שיעזור לך ובלה ובלה לא יקרה כלום...
איך שנולדים ככה צריכים להישאר אסור לבצע שינויים בגוף שלך אם זה לא למטרת הצלת החיים שלך.
לדעתי זה שעשית ניתוח באף זה מאוד לא היה נחוץ לפי מה שאתה אומר.
ולא משנה איך אתה נראה, תמשיך תחיים שלך כרגיל תפסיק לחשוב על העבר זה לא יעזור לך
אתה רואה בעצמך זה רק פוגע בעתיד ובמי שאתה תהיה עצמך תסתכל קדימה תחשוב על העתיד.
יש לי תלמיד בשכבה שנולד וכל הפנים שלא מעוכות... אזמה בוא תראה איזה גבר הוא
בוא תראה כמה בנות יש לו.
תפסיק לזיין תשכל שנשבר לך מהחיים תרים תראש תחשוב חייובי "אלוהים נתן אלוהים לקח" (איוב)
נשבע לך הסיפור שלך מזכיר לי מה שלמדנו היום בשיעור תנ"ך ... אולי עוד כמה למדו או לומדים...
למדנו על ירמיהו... שהוא בכה על כמה שרע לו ... אבל אז הוא נזכר שאלוהים איתו בכל מצב והמשיך הלאה
ולמדנו גם על איוב... שהיה לו הכל ... הוא היה בנאדם משכמו ומעלה ... אלוהים בדק אותו... הוא הרג את הילדים שלו ולקח לו את כל הרכוש שלו ... ואז איוב אמר מה שאמרתי לך "אלוהים נתן אלוהים לקח"
ואחרי זה אלוהים עשה לו עוד ניסוי הוא שלח עליו מכה מאוד קשה של מלא פצעים ממש ממש מסוכנים
ואיוב לא קילל את ה'... ואז אלוהים החזיר לו הכל... אבל את הילדים שלו לא החזיר... אבל הם תמיד היו בליבו
מה שאני מנסה להגיד לך כמו שאלוהים החזיר לאיוב את הכל אם תעזור לעצמך ותרים את עצמך ותחזור לבד להיות מי שהיית אתה תקבל הכל... אבל אם תמשיך לבכות אז החיים ישארו כמו שהם... וכמו שלאיוב לא יכלו להחזיר את הילדים שלו אז גם את האף שלך לא יחזירו ותזכור תמיד שזאת היתה החלטה שלך מההתחלה...
עכשיו אחרי שחפרתי תעוף מפה ותהיה כבר גבר ותתמודד עם ההחלטות שלך.
*למי שחושב שבגלל כל מה שאמרתי אני אדם דתי אז שידע שאני לא, אני פשוט מאמין.
וואי ראיתי תכותרת,תחפירה ודיבורים על ניתוח הייתי בטוח הסיפור חמור, איזה מחלה קשה.
בסוף אף? וואי איך נרגעתי אחי הכנסת אותי ללחץ קצת חח.
יש לי אף בגודל של היפופוטם זה לא מפריע לי, שים זין אם אתה ככ יפה אז כמו שאמרת לא כל אחד מושלם, אז אם אצלך זה השפיץ של האף אצל אחר זה הכרס ואחר זה משקפיים.
אני מאחל לך שתשכח מזה ותחזור למסולול הרגיל עכשיו, שים את אחורייך בעבר כמו שאמר פומבה ותמשיך הלאה כבר מעכשיו כי חבל על כל שנייה שאתה מבזבז בגלל אף.
אה כן ואני גם מאחל לך שאלו יהיו הצרות שלך בחיים.