שותה,מחכה שהשפעה תפוג ואז נוהג
יש לי כזה מכשיר לבדוק...
ששותים לא נוהגים!
שותה,מחכה שהשפעה תפוג ואז נוהג
יש לי כזה מכשיר לבדוק...
ששותים לא נוהגים!
|
|
אני לא מבין את האלה שאומרים שאין להם רישיון הם אומרים שהם בחיים לא ינהגו שיקורים אין כול אחד שיש לו רשיון יוצא לו שהוא נוסע פעם אחת נוסע שיקור או יותר כי יש מצבים שאין כל החברה מסולים מתים ואת בראש יחסית בסדר ! אז אין כבר מה לעשות ! אני אומר את זה כי יש לי רישון וזה קורה לי !
אני עכשיו רק לומד נהיגה..
אבל אני יעשה את זה ביחס למרחק והכמות ששתיתי
קחחחח זחחחח...מניייק
אין לי רישיון ואם היהלי לא הייתי נוהג
בס''ד
תשתוק, תעשה טובה ותשתוק, אתה מוציא את עצמך יותר אידיוט.
פשוט שב בשקט.
יאו איזה ילד גבר ! תופס ממך אחי, כבוד.
כל מי שלמעלה, אתם חבורה של אפסים.
פותח האשכול - לא מעניין אותי אם אתה מפקח או לא - אבל ואללה אתה חתיכת ילד שמוק, את האמת אני אומר, וכולם יסכימו איתי (חוץ מהבהמות שציטטתי למעלה).
אתם בני 18 וזה הראש שלכם ?
אני לא מבין, איפה גדלתם ?
חבורה של אפסים, ואני אומר את זה שוב.
זה לא משנה כמה אתם שותים, ואיך, ומתי, ומה המרחק..
אתם מסכנים את עצמכם, ואת כל מי שמסביבתכם.
אילו חיים יהיו לכם אם פגעתם במישהו ? עזבו את הקטע של להרוג מישהו, שזה מספיק גרוע.
אתם לא מבינים מה אתם תגרמו לחיים שלכם.
הרסתם למישהו אחר את החיים ? הרסתם למשפחה שלמה, וגם לכם ולמשפחה שלכם.
תחשבו לפני שאתם עושים שטויות..
אידיוטים.
מנהל - סגור את הנושא, בשביל מה להשאיר כזה דבר פתוח לדיון בכלל ?
ועוד עבר כאן ראשי .. טח.
נערך לאחרונה על ידי kse; 01-10-2009 בשעה 19:21.
תלוי במלא דברים בעיקר בשעה אם זה שעה שאני יודע שיש יותר נידות אני לא שותה תלוי גם באיזור חבל סתם
בדר"כ אם אני יוצא אם האוטו אני לא שותה ואם אני יודע שהולכים לשתות האוטו בבית נח לו
אחי מסכים איתך אני עכשיו לומד נהיגה ואין מה לעשות כל פעם שאני ייצא עם חברים תמיד ייצא מישהו שהוא לא יכול לשתות יותר מבירה כל פעם זה יהיה מישהו אחר כולל אני
מה אתם לא מבינים שככה זה כמו כולם
רוב האנשים ששותים אומרים אה יאללה שתיתי 2-3 בירות או שוטים אני בסדר אבל אתם לא מבינים אתם צריכים 100 אחוז ריכוז על הכביש ככה רוב התאונות קורות אלה אנשים שחושבים שהם שתו קצת והם יסתדרו אבל אתם יודעים מה קורה בסוף
נערך לאחרונה על ידי the rock123; 01-10-2009 בשעה 19:28.
סרטון מרגש על הקמפיין של מכבי חיפה בליגת האלופות לעונת 2009/2010
http://www.youtube.com/watch?v=LVMJb...eature=channel
תירגעו כולם אז מה קרה ?? הבן אדם שתה ונהג זה לא כזה ביג דילל ...
כל אלה שכ''כ בהלם, ולא מאמינים וקוראים לנהגים ששותים קצת רוצחים רואים שאין לכם רשיון ובחיים שלכם לא נהגתם.
תנו לי להסביר לכם משהו, החוק שאסור לשתות ולנהוג יצא מכמה סיבות :
* האלכוהול משפיע על הנהיגות בכמה צורות שאני לא אפרט עליהם כי כולם מכירים את התסמינים.
אבל .... ואני מדגיש אבל ... ישנם אנשים שאם שותים כמה כוסיות לא משפיע עליהם ולעומתם יש אנשים שאחרי כוסית או כוס בירה כבר מתחילים להשתולל.
אז כדאי לא לעשות הכללות, ושלא יהיו מריבות מי כן מסוגל ומי לא מסוגל לשתות ולהחזיק מעמד הוחלט שאסור בכלל לנהוג.
קודם כל תגדירו מה זה לשתות ???
לשתות זה כוס בירה ?? 1/3 - 1/2 בירה זה כלום בשבילי באמת.
אם אחרי כמות כזאת אני כן נוהג ואני נוהג מעולה בלי שום בעיות. אם אני מרגיש שאני קצת מסטול שזה 99.9% לא קורא אבל נגיד, אני יושב קצת , אוכל משהו עד שזה עובר לי.
כמובן אם אני יודע שאני הולך לשתות בערב אז אני לא אצא עם האוטו אלא אני אקח מונית עם כמה חברים.
אז כל אלה שובכים שנהגים ששותים ונוהגים הם רוצחים אז זה ממש לא נכון, אני שותה ונוהג , לא תמיד אבל לפעמים כן וברוך השם אף פעם לא הייתה לי תאונה שום דבר לא קרה.
מה אתם עושים צחוק , אני והרכב שלי שותים אותו חומר , 98 אוקטן נקי...
KSE צודק,
נראה לי שלרוב אלה שהגיבו או שאין רישיון או שהם פשוט מפגרים. וכל אלה שאמרו שהם נוהגים רק במרחקים קצרים שתדעו ש-40% מהתאונות הן באיזור של הבית.
פשוט טיפשים אתם יכולים להתאבד לאף אחד זה לא יפריע אבל למה לסכן אנשים אחרים.
ולמי שאמר שעל כל אחד זה משפיע אחרת נכון אבל אתה לא במצב שאתה יכול לקבוע אם אתה כשיר לנהיגה או לא. וגם ההגדרה לשיכור לא קשורה בכלל לתחושה אלא לרמת אלכוהול בדם.