|
|
חח יורי אנחנו לא רוצים לפגוע בך ואין לי אישית בעיה עם הסיפור של הציצית שאתה חושב שזה חירטוט חח אני חושב שדיי נסחפנו פה אנשים גם התורה אומרת "דרך ארץ קדמה לתורה" ואני חושב שכדאי קצת להרגיע עניינים, קאפיש/כפיש (חח סתם בא לי להוסיף את זה פה) בואו נסכם את הכל שכל מי שרוצה יאמין וכל מי שלא רוצה לא יאמין (שוב יאכל אותה [חח אני חייב לכתוב את זה]) לדעתי ואמונתי האישית אלוקים כן קיים, ושוב אנחנו כולנו בני אדם קצת להרגיע עניינים,
נערך לאחרונה על ידי דניאל147; 12-02-2009 בשעה 22:38.
דניאל איך התקשורת העלימה את הסיפור הזה? תן לי הוכחה לקיומו אולי לא מצאתי את הכתבה והיא קיימת
אז זהו שהתקשורת לא העלימה את ה"סיפור" הזה ועוד כמה "סיפורים" (כמו שאתה מגדיר את זה) בעיתון, בחדשות ובעוד כמה מקומות עד לפני כמה שנים טובות הראו ודיווחו על כמה וכמה דברים רוחניים שקשורים לדת ועוד כל מיני דברים, כמו לדוגמא העניין של הציצית, מוות קליני, ועוד ועוד.......
לא הבנתי איך זה מתקשר למשהוא דתי ? לא ראיתי פה לא ציצית ולא תפילין ולא כלום ...וגם אם כן ... סיפורים כאלה דווקא לא מחזירים אנשים בתשובה הם הופכים ליהיות יותר אנטי מסיבה אחת פשוטה שהם רואים שמכל סיפור כזה שאין שום הוכחה לעזרה של הדברים הללו אתם עושים פיל ...
לא חסר סיפורים ...ועדיין ממשיכים עם הסיפורים האלה ...ואם אתה רוצה משהוא שתוכל לשלוף מהרשת שכן מתייחס לדת תחפש את הסירטון על הדיבוק שנכנס באישה מדימונה ... אני אישית לפני פחות מחודש מצאתי אחד
בחורצ'יק התקשורת באינטרנט קיימת לפחות משנת 1995
אין מצב שעשו אפילו כתבה מסכנה או אפילו מבזק??
תגיד אתה לא מחפש או שאתה באמת לא יודע איך?
מלא פעמים סיפרו אפילו בחדשות (ב-1998 אמנם אבל גם זה משהו) על תורה מוות קליני וכו' וכו'...