חח אף פעם לא הייתי תורן,
שאני ינקה ת'בצפר? שיביאו מנקות ינעל העולם.
תגיד לה שאתה לא תנקה, ושים עליה זין, אל תקשיב לה בכלל כשהיא מדברת על זה.
חח אף פעם לא הייתי תורן,
שאני ינקה ת'בצפר? שיביאו מנקות ינעל העולם.
תגיד לה שאתה לא תנקה, ושים עליה זין, אל תקשיב לה בכלל כשהיא מדברת על זה.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
|
|
חחחחחחחחח יו איזו לא נומאלית לכל התיכונים\בתי ספר יש תורנים, ואף אחד לא עושה תעבודה.
אף פעם לא שמעתי על מקרה כזהץ
אה עכשיו נזכרתי שקיבלתי באיזה כיתה ד מכתב הביתה על תורנות.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
הייתה אומרת לי דבר כזה אמא שלי הייתה מורידה לה פיצוץ .
תגיד להורים שלך שידברו איתה
מאאיהה חחןןן
אני נ י צ ח ת יהצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי
הייתי אומר לה פחח למה מי את שתי סטירות לראש מסובב לה אותו חזרה היא לא יכולה להגכיד לך אתה לא יוצא אתה שילמתה על הטיול תילך היא אוימרת לך שךאתה לא יוצא תגיד לה למה מי את אני יוצא לא יורד מהאוטובוס תן לה מכות ביסודי הבאתי מכות למנהלת ולסגנית מנהלת על זה שהיא דחפה אותי תן לה חור ברגל ישבור שנה שעברה המחנכת שלי אמרה לי אתה נישאר עד 3 וחצי על זה שקיללתי איזה ילד אז היא התקשרה לאבא שלי אבא שלי אמר לה טוב באתי לה בפנים אמרתי לה סלאמתק תנקי את למה מה אני כלב אסור לכם לעשות את זה... לך בהם ראש בראש תאמין לי תחזור אלייה לפלאפון תגיד לה אני כבר אומר לך אני מחר יוצא לטיול ואני לא שואל אותך ותנתק לה היא מתקשרת אלייך תענה אלייה בטון גבוהה כזה...
חחח גאי
חחחחחחחחחחחחח איזו אהבלה
חחחחחחחחח אצלנו גם יש תורנים לשבוע אבל אף אחד לא עושה את זה חחח
רק ביום שבחרו אותי ועוד חבר אז יצאנו במהלך השיעור השלישי לאיזה 5 דקות "לסדר" את המסדרון (הרמנו עם הרגל שקיות לפח,כי ככה זה שמשחקים כדורגל) וזהו
חחחח יאללה מסכן אתה
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
יאללה אל תזיינו בשכל כל אחד עם סיפור שלו תביאו מספר שאפשר להתלונן עליה
נערך לאחרונה על ידי Razor711; 22-02-2009 בשעה 19:39.
איזה מסכן אתה.
היא נשמעת מורה ממש רעה!
אבל מה לעשות, יש מלא סוגים של מורים/מורות.
מה זה "תורן"?
נערך לאחרונה על ידי Joni; 22-02-2009 בשעה 21:14.
בברכה, Joni
חחחחחחחחחחח
איזה שרוטה ><"