נכתב במקור על ידי LastStar את כל הנשמה אני נותן לך גם בטוב וגם ברע תמיד יהיה איתך.. כל הנשמה - תמיר גל אני איתך באש ובמים, אוהב אותךך עד לב השמיים אני איתך - קובי פרץ
נכתב במקור על ידי Youngik חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי
אש, בליבי בוערת אש, בגופי המתרגש, כשאני ניגש אלייך משה פרץ - אש
ועכשיו אני רוצה לבוא אלייך, אני רוצה אלייך משה פרץ - אלייך
עכשיו זה בא, אני נשבע וליופיך תמיד, אני נכנע את המזל שלי באהבה אני חייב לך את חיייייי תמיר גל - עכשיו זה בא
נשבע לך כאן לפני כולם את ואני זה לעולם אייל גולן-נשבע
לעולם אני פה אחכה לך, את החיים שלי אני אתן לך עופר לוי לא זוכר את שם השיר
כי את המחר שלי את כל העולם שלי הקסם שלך באתי כעת לאהוב ולתת - שמעון בוסקילה כי את המחר שלי
Jozep Pep Guardiola 2008-2012
תדגישו מילים לא מבינים ככה!!! את שלי אני שלך, את איתי אני איתך אייל גולן את שלי אני שלך
המלכה שלי אני יודע שלנצח את תהיי שלי ליאור נרקיס-המלכה שלי
בברכה, שחף - מנהל רוק ומטאל לשעבר היה כיף לנהל פה חבל שאין לי מספיק זמן בשביל זה. אני עוד אחזור ! GodlySecret לשעבר. נכתב במקור על ידי Fireflies ממתי דג זה חיה תגיד אתה מפגר?
ידעת שאסבול והסברת לי הכל, צדקת אח יקר עכשיו ליבי נשבר אבי גואטה ודורון עג'מי - ידעת שאסבול
הכל זה מלמעלה אז אל תבכי הלילה דודו אהרון
אני אוהב אותךך ואל תבכי אני לבד ילדהההה את לא איתיייי אבי גואטה - אל תבכי
מה לך ילדה מה לך קטנה... זוהר ארגוב - מה לך ילדה
מה לך ילדה מה לך קטנה על מה את חולמת אני גם חולם זוהר ארגוב
נכתב במקור על ידי Euler Ruler מה לך ילדה מה לך קטנה על מה את חולמת אני גם חולם זוהר ארגוב נכתב במקור על ידי IAnthrax מה לך ילדה מה לך קטנה... זוהר ארגוב - מה לך ילדה יו איזה קטע ענק חח כי את הנשמה שלי את האור את החלום שלי בעיניי אני אגע בך ומילה קטנה אלחש לך דודו אהרון - את היחידה שלי
חוקי הפורום