שמע אחי אני ראיתי בעוד אשכולות פה..
ועוד אנשים התלוננו רק שאני עשיתי את זה מסודר..
שמע אחי אני ראיתי בעוד אשכולות פה..
ועוד אנשים התלוננו רק שאני עשיתי את זה מסודר..
|
|
חחחחחחחחחחחחחחח איזה גנוב הנאצי "אתה מפחד מרעש של מרצדס שלא יצא אבי הטחול ויביא לך כאפה לעין עם הראש של הזין"
איייייייןןן זה עשה תפרק
פרסי סחתיין על החתימה כאילו עדי נויימן היא כוסיתת...
טוב לעיניין.
למה אחרי הפיצוץ שברוך ושימי עמדו פינים מול פנים ,ברוך או בולדוג לא דפקו איזה כדור לפנים.
היו לוקחים אותו לפרדס.
אני אוהב אותך הדם שלי ירוק !
^קרדיט לHasee על הלמעלה^
תכלס קטע מפגר שלא רצחו את שימי אחרי שראו אותו, בסדר הרגת תילד בטעות גמור תעבודה.
עכשיו שימי אנגל גם כולו בפחדים
ראיתם תפרומו על פרק 4 ?
http://www.youtube.com/watch?v=3y7xGfJ_2DU
ספוילר למי שגמר לראות את הפרומו של פרק 4
הם לקחו את שימי לפרדס ויעשו לו טיפול עד שיגיד להם איפה הנאצי .
אבי עמרם ורון ועוד אחד יבואו לבית של הנאצי עם נשקים מוכנים על מנת להרוג אותו .
אחי אם אתה רוצה להיות כל כך הגיוני אז תחשוב שמהצד שברוך הסתכל איפשר לראות את הצד הימני של האוטו שבו נמצא הילד ואז הילד נכנס מהצד הימני וברוך לא יכל לראות את זה וכששימי יצא מהאוטו בדיוק הבורר תכנן לפוצץ תאוטו אבל זה משהו שאמור לקחת בדיוק מאית שניה ממתי שלוחצים או שאם יש תקלה (מה שיכול להיות שקרה) אז זה לוקח כמה שניות
חתימתך לא מיישרת קו עם חוקי הפורום, קרא חוקים.
היה עוד קטע מוזר בפרק 3 הראו שם קטע שנדב עומד על המעקה של הגג של הבניין וכאילו הולך מנסה ללכת באיזון משקל......
מה זה הקטע הזה לא הבנתי (אם מישהו הבין שיסביר לי כי נראה לי אף אחד לא הבין את זה).............
דבר שני לגבי אלה ששאלו למה הוא לא הרג את שימי אנג'ל, בעולם שלהם יש כללים לא הורגים ילדים, וכן - כנראה ברוך לא שם לב שהילד נכנס לאוטו ושהוא בא עם עמרם להרוג את שימי אחרי שהוא חמק מהפיצוץ "ולסיים את העבודה" כמו שאתם אומרים, הוא ראה ששימי צועק שהבן שלו היה באוטו והוא פוצץ את האוטו עם הילד בפנים.......
מאוחר יותר מראים שברוך מצטער על זה ואוכל את הלב שלו, ועצם זה שהוא לא הרג את שימי ורק הבן שלו נהרג מהעניין זה עונש מספיק כבד
שהבן שלו נהרג, אם הוא השאיר את שימי בחיים זה עונש מספיק כבד.........
*^~דניאל~^*