|
|
אתה סוססססססססססס
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
תפרסם, תן לראות (זה גם מהנה לבנות את הקליפ)
סביר+
חח סתם אחי, תותח!
אחלה שערים,שיר מעאפן :/
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
world class זה לא אבל נגיד ש
בסוני זה דינימקה יותר יפה יש דברים יותר יפים
במהלכים מטורפים תרגילים יפים לא סתם דברים פשוטים שאתה עושה על רמה קלה
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
אחי גולים סוסים אבל השוער בדוק על הכי גרוע
אין מצב כאלה גולים כשהשוער בוורלד קלאס
תשמע הייתי מביא הוכחה, אבל אין לי רעיון של משהו שיספק את הספקנים, אז אני פשוט אוותר מראש ואומר שאף אחד לא חייב להאמין לי, אבל אתה יכול לנסות ולראות שכל אחד יכול גם ברמה קשה לעשות את התרגילים האלה די בקלות
בכל אופן אני מסכים שבסוני זה יותר יפה ויש יותר שליטה בכדור, רק חבל שאין לי PS... הייתי מת לPS כי יש מלא תרגילים שאפשר לעשות שם שאי אפשר לעשות בגרסת המחשב
כנ"ל, וזה לא שהשוער תמיד ככה, מן הסתם לא שמתי את הבעיטות שהוא עצר לי כי זה לא מעניין, שמתי רק את הגולים, אז זה נראה שהשוער גרוע אבל הוא לא.אחי גולים סוסים אבל השוער בדוק על הכי גרוע
אין מצב כאלה גולים כשהשוער בוורלד קלאס היום
בכל אופן גם בworld class השוערים לפעמים עושים שטויות (כמו בשער מחצי מגרש- Pure Luck)..
תודה לכולם על התגובות
נערך לאחרונה על ידי SpareT; 09-03-2009 בשעה 00:46.
ממתי אוהדי בית"ר שומעים נו מטאל?![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חח ממש הפריע לך השיר אני רואה..
אם אתה רוצה תן לי שיר של 3:30 ואני אעלה שוב עם שיר אחר...(למרות שדווקא אנשים בפורום אחר אהבו את השיר וחשבו שהוא מתאים לקליפ)
אה ואני אוהד ביתר אשכנזי לכל דבר! כן, יש גם כאלה...
נערך לאחרונה על ידי SpareT; 09-03-2009 בשעה 00:58.