קחו כולכם בחשבון שהצבא יהרוס לכם את התוכניות.....
ים: ערכתי לך כי זה לא במקום מה שאמרת!
קחו כולכם בחשבון שהצבא יהרוס לכם את התוכניות.....
ים: ערכתי לך כי זה לא במקום מה שאמרת!
נערך לאחרונה על ידי GlowFish; 11-03-2009 בשעה 23:07.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
|
|
לא...בכיתה ו' היה לי אבל לא הייתי מטאליסט אז חחח
אני מתכוון משנה הבאה עד סוף יב' לגדל...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חלאס להספים! זה לא המקום!
באמת חבל שבצבא מורידים ת'ליפה
אני מאריך וכבר יש לי שיער כמעט עד הכתפיים D=
לא מסתפר בזמן האחרון =]
כן יש
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אין שיער ארוך
זה לא באמת חשוב אבל זה טוב בהדבנגינג
נערך לאחרונה על ידי Poseidon; 11-03-2009 בשעה 23:29.
לי יש שיער ארוךDDD:
אבל האמת שכגם לכל החברים שלי יש שיער ארוך חח....זה חלק מהתרבות ומה"ללכת נגד הזרם" (היום פחות, אבל עדיין-לא הכי מקובל שלבחורים יהיה שיער ארוך...) ואני מניחה שזה לא הכי כיף בעולם לעשות הדבאנג בלי שיער
בכל מקרה-יש איזה כתבה במטאליסט שקצת קשורה לנושא של המראה החיצוני של המטאליסטים:
http://metalist.co.il/ArticlePrivate.asp?id=201
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home