|
|
תחשוב בהיגיון. היא אישה, היא מודעת לכך שהיא יכולה להשיג כמעט כל בן, אתה צריך לגרום לה להשיג אותך. אתה צריך להיות הפרס שלה לא שהיא תיהיה הפרס שלך. אתה מבין?
אתה צריך להראות לה שצריך להרוויח אותך, שאתה לא כמו "כל הבחורים" שרוצים אותה, שאתה לא סתם מישהו שהיא יכולה להשיג.
אבל שוב, זה תלוי בבחורה!
אה? שוב אני רואה פה את החרא של אומנות הפיתוי? סרבק צאו מזה בתולים... דייי נמאס לי לראות את זה כבר
מזה יכולה להשיג כל אחד למה מי היא?...
מה קשור פרס? תיכף תגיד לו לארוז את עצמו באריזת מתנה...
לכותב האשכול וגם למצוטט פה..
אתה צריך להבין 2 דברים בסיסים בחיים שלך ואז אתה לא תצטרך כלום.
1. בחורה זה בדיוק כמוך.. רק עם ציצים.. אותו דבר.. כמה שאתה חרמן גם היא.. אם אתה תראה את הבחורה כמו אחד החברים שלך יהיה לך יותר קל בחיים. הן בדיוק אותו דבר רק פחות מוחצנות.. ולא שותות בירה ורואות כדורגל.. (חבל..).
2. אתה צריך להיות גבר. תגיד מה שאתה חושב. תעשה מה שבא לך. תראה כוח. לא להיות שלומפר.. של "כן מאמי מה את רוצה לעשות?".
תוציא את ה"מה את רוצה". מהראש שלך.. ותכניס את המושג החדש...
"בואי הולכים ל..." (שזה בעצם מה אני!!! רוצה..) לא מתאים לה שתלך קיבינימט... העיקר שאתה לא תיהיה סמרטוט כי זה יחזור לך בכאפה
ברגע שאתה תיהיה השולט בכל מה שקשור לקשר ולא הנשלט.. החיים יחייכו..
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי CompleX; 14-03-2009 בשעה 19:44.
אני מסכים עם מה שכתבת אח שלי אבל במובן מסוים גם עם מה שאני כתבתי. ואתה מדבר על הקשר עצמו לא על איך להגיע למצב של קשר, אבל עזוב אתה צודק.
רק הדבר הכי חשוב זה להיות אתה, ולא מישהו אחר!
כדי שלא תחשבו שאני לא עומד לעדכן אני יספר לכם מה קרה בנתיים:
דיברנו קצת (כמה דקות) והיא אמרה שהיא רוצה לשמור על הידידות יענו שהיא מפחדת.. בעקרון בקושי אמרתי מה שיש לי להגיד ואמרתי לה שאני רוצה לדבר שוב.
בקיצור עד עכשיו לא יצא (הילדה עסוקה... נוער עובד, לימודים וזה..)
אולי מחר אני יתפוס אותה בהפסקה וזה ידבר איתה...
בעקרון תכננתי להגיד לה: "רוצה סבבה, לא רוצה? לכי לחפש ת'חברים שלך" כמי כמו שמישהי חכמה אמרה לי יש הרבה דגים בים [:
אני יעדכן אותכם שוב אחרי שנדבר.
תפסיק לתכנן ..
אני לא עומד להגיד לה לכי חפשי את החברים שלך..
לקחתם את זה רציני מידי.
משהו בסגנון שזה הפסד שלה [: בכל מקרה גם אם לא ילך נשאר ידידים.
הבטחתי עידכון אז D: ...
דיברתי איתה.. התחלתי את השיחה בזה שתתן לי להגיד 2 דקות את מה שיש לי להגיד.
אחרי שאמרתי לה מה שאמרתי, אמרתי לה עכשיו דוגרי יש הדדיות או שזה לטחון מים עכשיו? היא אמרה שהיא אוהבת אותי כידיד לא יותר... אמרתי לה אז אני מבין שלא.. היא עשתה תנועה של כן עם הראש ואז אמרתי: "טוב לא זה לא." וסגרתי את הנושא ונפרדנו כידידים אפשר להגיד [:
עצוב- לא.
שמח- אפשר להגיד שכן.. למרות שרציתי משהו.. עכשיו אני יהיה קצת יותר מנוסה ופתוח עם בנות וקצת יותר עם בטחון[:
תודה לכל מי שעזר (ועזרתם! למרות שלא הלך בסוף)
3>
כל דבר שכביכול נכון יהיה קשור לאומנות הפיתוי..
תאמין לי שאני לא אחד שישב ולמד את זה..
כבר ראיתי ילדים עם כל המושגים האלו שיש לנושא הזה..
פרס.. מתנה.. כל מיני אותיות באנגלית שאני כבר לא עוקב...
זה אומנות הפיתוי שכל כך נמאס לי ממנה. מאכילים ילדים חארטות.. שהם חושבים שאם הם ישחקו אותה אז ילך להם.. יופי שיחקתם אותה ב2 דקות הראשונות מה הלאה? אתם חוזרים להיות אותם דבילים שהייתם קודם..
ובחורות לאט לאט קולטות את השיטה המפגרת הזו של ההתחלות.. תחשוב בחורה שמתחילים איתה באופן קבוע
אחרי 4... 5.. 10 פעמים כבר לא תתרגש ממכם