שתמות
|
|
מורה מעצבנת אבל תמיד המורים מוצאים דרך לצאת מזה... זה ברור הם ראו תלמידים יוצאים מעונשים והן יוצאות מזה גם... באותה דרך. למשל היה לנו חוק:"עד 4 מבחנים בשבוע" אז היו לנו 6 מבחנים בשבוע,3 ביום אחד,מתמטיקה,ספרות וגאוגרפיה. אז קראנו למנהלת והכל... כתבנו את כולם על הלוח...
כתבנו את כל המקצועות וכל מורה מתחילה לטעון למה מה שהיא עושה זה לא מבחן,
הראשונה טוענת שזה רק 14 עמודים וזה לא מבחן... עלאק!!! מבחן זה יכול להיות גם 3 עמודים...
השנייה מסתקלת על כל תלמיד ותלמיד במבט של:"אתה רוצה לראות ציון טוב בתעודה" וזה היה חודש לפני אז היא כזה איימה במבטים שלה לחנונים שהיא תוריד להם ציון...
השלישית אומרת שביום ראשון היא רצתה להודיעה לנו שהיא רוצה לדחות לנו את המבחן,בכלל אותו יום היה שלישי,והמבחן היה בחמישי!!! איך יום ראשון? היא תדחה לנו את המבחן אחרי שנעשה אותו?!
ואז היו לנו רק 3 מבחנים,אבל בפועל... עשינו את המבחנים כמו שהיה מתוכנן... 6 מבחנים בשבוע...
אבל עצה שלי,אם תהפוך לה את הכיתה היא תוותר לך... מניסיון.
חחח שונא מורות כאלה ויש כמה שאני מכיר
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
שונא את המציקות האלה , היום קרה לי אותו דבר כמעט
מורה בת זונה :|
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
ילד מטומטם אתה סימון באמא
וואי איזה מורה מעצבנת יאללה, אפילו המורות לא שומרות על חוקי בצפר..... ועוד אומרות שהילדים בבצפר עושים דברים נגד חוקי הבצפר -_-
אני מבין אותך
תנסה לדבר ללב שלה
כן גם אצלנו יש אחת זונה בת פותחת חומוס לילדים שלה מורחת מורה
למתמטיקה .
יום אחד תפסו אותי בחוץ בזמן שיעור ואני יושב לי בספסל והמנהל המנייאק הזה מגיע לי משום מקום רואה אותי ואומר לי לבוא ומזיין לי ת'שכל על זה שאני צריך להיות בשיעור וכו' ושולח אותי למנהלת/רכזת איך שיקראו להם
דיברתי איתה ואחרי זה היא נתנה לי פתק כדי שאני יוכל להיכנס לשיעור....
עכשיו אני בא נכנס לשיעור מראה למורה את הפתק ומה היא עושה? היא קראה אותו ואחרי זה קרעה את הפתק ואמרה לי לחכות בחוץ ואני אומר לה שזה מהרכזת/מנהלת/מחנכת "לא אכפת לי תחכה בחוץץ בלהלבלהבלה " תאכלי זין!
אבל הכי מצחיק ומעצבן זה יום אחד בשיעור מתמטיקה אני ועוד אחד מפריעים בכיתה בקטנה ככה והיא מוציאה אותנו ועכשיו באמת רציתי ללמוד (כי היא העיפה אותי איזה 8 פעמים) ואני אומר לה שאני ילמד ושזה סתם היה משהו ואני מבקש ממנה לחזור למקום והיא אומרת לי
"לך חפש ת'חברים שלך" חחחחחחח יוווואאאאווו אני התחרפנתי מזה שהיא אמרה את זה וחברים שלי צוחקים עלייי ......אחד הדברים.
.אין על הנוסטלגיות שלי.
גרפיקה ועיצוב אתרים | חתימות וסמלים | פלאש ואנימציה
תמיכה גרפית | מדריכים גרפיים | כלים ועזרים למעצב
יש לנו מורה בבית ספר אמרה לכיתה שלי קפצו לי!
אותו יום לא הפסקתי לצחוק....
מורות מפגרות יש השנה.