אם יהיה לו תפריט מאוזן הוא לא יצבור שומן, אולי קצת אבל זה זניח...
אם יהיה לו תפריט מאוזן הוא לא יצבור שומן, אולי קצת אבל זה זניח...
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח
שומן נוצר כאשר הגוף שלך במאזן קלורי חיובי,זה לא משנה אם זה מלאכול חסה כל היום או מלאכול עוגות כל היום,ההבדל בין לאכול עם תפריט מסודר ללאכול בלי תפריט הכוונה היא לג'אנק זה שעם תפריט אתה תוכל לשלוט בהכנסה הקלורית שלך,ולהיות על המינימום שאתה צריך כדי להיות במקסימום העלאת מסת שריר(תנסה להבין את המשפט).קיצור עם תפריט או בלי תפריט הוא יעלה בשומן אם הוא רוצה בזה או אם לא.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
הקלוריות העודפות בתפריט מאוזן הן קלוריות של חלבון שמשמשות לבניית השריר. אתה עולה במשקל הגוף שלך אבל העליה היא במשקל השריר. כמובן שאי אפשר לשלוט על זה לחלוטין וגם יש עליה במשקל השומן אבל זו לא עליה משמעותית.
סתם דוגמה: בתפריט מאוזן אתה נמצא במאזן קלורי חיובי של 500 קלוריות ביום. 300-400 מתוכן הן חלבון שישמש אותך לבניית השריר. בערך 150 הם מפחממות או שומנים. בקצב הזה אתה תעלה שני קילו שומן תוך שלושה חודשים שביחד עם העליה במסת השריר הם זניחים.
לא צריך להתווכח על קטנות. רק תשמרו מרחק משומן טראנס, כל שאר המאכלים הם חברים שלכם
נערך לאחרונה על ידי DarkChaosSquat; 18-03-2009 בשעה 07:01.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
עזבו אתכם מזה,יש באתר כאן : http://www.bodybuilding.com/fun/exercises.htm
הרבה מאוד תרגילים,אם אפשר בבקשה לומר לי מה אני יכול לעשות בבית (יש לי 2 משקולות מתברגות עד 20 קילו כל צד ומזרון אימונים,יש גם מוט אבל אי אפשר לשים עליו משקולות,הוא שוקל איזה 2 קילו...).
AB - ארבע פעמים בשבוע כאשר (9-12 סטים לשריר גדול , 5-8 לשריר קטן) :
A - חזה + כתף + יד אחורית
B - גב + רגליים + יד קידמית
הקיצר תוכנית אימונים לבית ,לגידול במסת השריר,בקשר לתפריט אני כבר יסתדר אני יודע מה לעשות עם זה ,תודה !
נערך לאחרונה על ידי snopkin; 18-03-2009 בשעה 19:16.
לא, כי הגוף שלך מסוגל לבנות רק כמות מסויימת של שריר מהחלבון שנתת לו. בגלל זה אתה עושה תפריט מאוזן ומחושב שיש בו פחות או יותר בדיוק את כמות החלבון הזו.
אם הגוף שלך מסוגל לבנות 100 גרם שריר ביום (סתם מספר) זה לא משנה אם תתן לו 100 גרם חלבון או 500 גרם חלבון.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.