|
|
זה לא
סתם מציין עובדה
פאריס הילטון בין אם היא יהודיה או לא היא פשוט מאוד בחורה שחיה את החיים שלה בניגוד לכל דת ובפריצות פתטית וקלות הדעת שלה רק נותנת חשק לפוצץ לה ת'פרצוף בבעיטות..
אבל הבת זונה קיבלה כסף והרבה...והדברים שהיא עשתה אחרי..אממ..כסף בא לעוד כסף..
תדבר עם השם ותתפלל אליו ותבקש, קוראים לזה להיתבודד
יהיה נחמד גם אים תקבל על עצמך משהו..
[quote=YoRi;4238146]התשובה שלי הייתה בדיוק במקום..
פשוט שהבנאדם לא יחייה באיזה סרט שאם הוא ילך לבית כנסת ופתאום תנחת לו חברה, כסף, בריאות והצלחה מהירח..[/quote]
אם אתה חושב שמי שמאמין חי בסרט הזה אתה פתטי...
בואו נגיד ככה
לא צריך לחיות בגישה של מה שאני מתפלל זה מה שיקרה.
אדם שיסע 200 קמש ויתקע בעץ ימות, אלוהים לא ממש יעזור לו.
בנאדם צריך לעשות מצידו את ההשתדלות המקסימלית, והשאר בידי שמים.
יש אנשים שגם אם ילמדו שעות על גבי שעות לא יצליחו במבחן, למרות שהם גאונים הם פשוט יקבלו בלאק אווט.
לעומת זאת יהיו אנשים שילמדו ויצליחו.
ויש את האנשים שלא ילמדו, ולאורך זמן לא יצליחו, גם פה אלוהים לא עוזר.
אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו בעיקר, אף אחד לא ישיג על ידי תפילות משהו בלתי יאמן.
לזכות בלוטו לדוגמא נאי לא יודע עד כמה תפילה עוזרת, גם להצלחת הקבוצת כדורגל משום שגם אין מתפללים על הבלים.
זה גם תירוץ..מי שעוזר לעצמו אלוהים עוזר לו..
הרי אם עזרתי לעצמי...במה נותר לאלוהים לעזור לי כבר??
ולא..אל תגיד לי יעזור יותר..כי יש סוגי עזרה שהם מוחלטים והם עניין יחדני וסגור ויש דברים שהם עניין של גורמים חיצוניים גם..ולא רק ההקדשה שלך למטרה..אלא הצורך של החיים להטיב איתך גם כן
עד עכשיו לא ראיתי שום הבדל בין אדם מתפלל לאדם שחי את חייו בצורה רגילה
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 25-03-2009 בשעה 01:28.
אלוהים עוזר לך בכך שנגיד ואתה חולה במחלה קשה או משהו כזה
אלוהים הוא זה שנותן לך את הכח להמשיך להלחם בזה ולא הרופאים .
אני מנסיון אומר לך (אני הייתי פעם חולה סרטן)
כל יום בבוקר קמתי הנחתי תפילין התפללתי כל יום אפילו שבקושי יכולתי לעמוד על הרגליים ועובדה זה מה שנתן לי כח להמשיך לא העידודים מהמשפחה ולא שום דבר אחר
אחרי כל פעם כזאת שהייתי מניח תפילין או כל דבר אחר הייתי מרגיש שנכנס בי עוד כח לגוף ומשהו בראש אומר לי להמשיך ולהמשיך
ועובדה היה לי סרטן דיי קשה הוא כבר היה בכל הגוף והנה אחרי חודש וחצי שזה בערך 3 טיפולים 85% מהמחלה נעלמה .
כל הרופאים במחלקה היו המומים ולא היה להם הסבר לזה אפילו .
הכל משמיים חביבי
ליאור ...
אחד הדברים שאתה צריך להבין הוא שאת השכר אנחנו מקבלים אחרי זה לא עכשיו.. אז אין כזה דבר להתפלל כדי לזכות בלוטו אלא אם כן זה מישהו עני שמתפלל אז גם אז הוא לא ייזכה בלוטו אלא ישיג איזה עבודה טובה ..אבל עיקר השכר הוא בשמיים , בעולם הבא ולא כאן.
אבל יש מקרים שבהם אדם מקבל את שכרו בעולם הזה..למשל אור אני לא חושב שזה שכר שהוא קיבל אני חושב שהוא התחזק וקיבל את הצ'אנס השני שלו , לפי מה שהוא אומר המצב שלו היה ממש קשה ואם לא היה מניח תפילין אולי הוא לא היה פה ומכפר על מעשיו למעלה/למטה..מי יודע..
זה בעיקרון על קצה המזלג..
(אני לא בא להתווכח אני בא רק להסביר לך - אולי אתה יודע את זה כבר אבל בכל זאת רשמתי)
פותח האשכול , דבר ראשון אתה צריך להבין - אלוהים לא חייב לך כלום , תפילה נועדה להודות לו , אבל יש מקומות בתפילה , בעיקר תפילת 18 שלפני "ברוך אתה ה' שומע תפילה" , אתה יכול לבקש משהו , עדיף על כלל ישראל - בריאות הצלחה שלום וכו' , אבל גם על עצמך , כמו שאמרו אתה יכול לקבל מצווה ולהתמיד בה , אבל תזכור , אתה לא יכול לבקש לזכות בלוטו בלי לקנות כרטיס , אתה חייב לעזור לעצמך כדי שה' יעזור לך .
בהצלחה!