|
|
יש לך דימוי עצמי נמוך,הבעיה היא לא בעיניים אלא בתוכך.
סתם דוגמא,אם היה לך חבר שהיה אומר לך כמעט תמיד שהוא אוהב להסתכל לך בעיניים ושהן מדהימות מבחינתו,את לא היית אפילו חושבת על לשנות אותם,נכון ?
אממ תודה לכל מי שהגיב...
אני דווקא כן חושבת שזה יפה, וזה יכול להיראות אמיתי, כי ראיתי לא איש ולא שנתיים עם עיניים יפות, שאמרתי להם והם אמרו לי שאלו עדשות.
אני עדיין דובקת בשאלה, מה תווך המחירים?
יצחק אמר שעדשות מגע (לא צבע) עולות 160 שקל ל3 חודשים, אני שואלת על עדשות צבע. המחירים שונים (מדומני) , אם לא, המחיר מעולה
the boogeyman , אתה יודע שהיום אפשר לרפא פזילה?
יש לי ידידה ששמה עדשות אפורות וזה נראה עלייה טיבעי אחושרמוטה ומיוחד רצח.
אם זה מתאים לך, לכי על זה.
אם לא, אל תעשי את זה רק בגלל שאת לא אוהבת צבע חום.
אני לא אוהב צבע כחול, אז אני לא אשים חולצות כחולות? ג'ינסים בהירים? גרביים כחולות שאני ישן?
נו באמת..
1.רואים שזה לא אמיתי
2.בגלל שרואים שזה לא אמיתי זה מגעיל
3.לי יש צבע חום וזה דווקה יפה (אלא אם כן התכוונת לחום כהה)
4.זה עלול להרוס את הראיה, וזה מציק כמו עדשה רגילה
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
איככ אל תעשי את זה...סתם שתדעי רוב הבנים לא סובלים את זה
לי היו פעם עדשות צבע לפורים..
קודם כל, את צריכה אישור הורים, ואם לא את חייבת להגיע לגיל 16. אחר כך יעשו לך קצת בדיקות לבדוק שזה מתאים לעין וזה... אחרי זה תקני מה שבא לך
איןלי מושג מה תווח המחירים, אבל אני קניתי באופטיקנה כחולות לחודשיים ככה ב110 + 30 הנוזל הזה של השימור...
אם את באמת תקני אותן, אני ממליצה בחום לא לשים אותם כמה ימים רצוף ולהוריד ישר שאת מגיעה הביתה.. ותשמרי על סטריליות!! אף פעם לא לתת אותם למישו אחר, אפילו לא לקצת זמן!!
תכלס, זה כיף רצח. כיף להתאים לפי הבגדים, או כשבא לך להיות מיוחדת עין כן עין לא- זה מה שאני עשיתי לפורים