|
|
התכוונתי לא בנויה לזה מהבחינה שאם הרוק\המטאל יהיו במיינסטרים אנשים אולי כן ישמעו את זה, אבל זה יאבד את המשמעות שלו.
תראה, לי באופן אישי קשה להאמין שכ"כ הרבה אנשים בארץ אוהבים את החרא הממוחזר שגלגלצ נותן להם. ועובדה-כשגלגלצ הכניס מזרחית, אותם אנשים שמעו מזרחית, כשהוא הכניס שחורה אז הם שמעו שחורה וכו'..זה אומר שאותם אנשים לא באמת אוהבים את הסגננונות האלה או נאמנים להם, אלא שהם נאמנים לגלגלצ. וזה אומר שאם הרוק\המטאל יהיה במיינסטרים בארץ אז האנשים האלה ישמעו את זה אבל הם לא יאהבו את זה ולא יבינו את זה וכן יהרסו את זה.
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
תאמינו לי, כנראה שאנשים יכולים לשנות את טעם המוזיקה שלהם, טיפה עבודה קשה =]
חבר שלי עבר לגור קרוב אליי (הוא גר במקום אחר בארץ לפני זה, לא שהכרתי אותו...)
קיצר, הוא היה שומע לי פופ, היפ הופ וכל החרטא הזה, ואתם צריכים לראות איך חינכתי אותו P=
עכשיו הוא מוריד בלי סוף אלבומים, ושומע מיידן ושטויות כאלה... הכי טוב
קיצר, הכל אפשרי =]
כי אנשים שרוצים לשמוע רוק לא פותחים תרדיו
הם פותחים תדיסק של סבאת'
זהו לא הבנתי מה הקטע שלהם?
הם לא יכולים לעשות ערוץ מיוחד רק של מטאל?
בחיים לא שמעתי ברדיו שיר מטאל זה מרגיז.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
ועדיף שלא תשמע. בסוף עוד יתחילו להסתובב ברחוב כל מיני פקאצות וישירו שירי רוק/מטאל בלי להבין אף מילה. אנחנו אאוטסיידרים, ולי אישית טוב ככה.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
כנ"ל
הייתה לי ידידה וואנאבי כזאת ששמעה רק אימו,אז השמעתי לה NOTHING ELSE MATTERS התלהבה חשה מטאליסטית שהיא בכלל לא מבינה כלום מהשיר =.=
אממממ....אתה יודע שיש בחו"ל הרבה מתקפות אלימות נגד אימואים?
וגם אימואים מתאבדים מלשמוע מה שבא להם-מוזיקת אימו
אז זה כן הורג![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
+1111 לראשון
ולשני-יש כבר הרבה כאלהתנסה את
http://www.radio.rockil.co.il/index.html
יש להם לפעמים דברים טובים
ויש גם איזה תחנת רדיו של רוסים (ברדיו..לא באינטרנט) שקרה הרבה פעמים ששמעתי שם בלאק מטאל וכל מיני חח
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
אני זוכר שהיה איזה רדיו אחד שהיית מזיין בשכל של איזה ילדה בת 14 שכל הזמן שמה COB מסכנה כמעט גרמתי לה להתאבד XD
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי חח
מה זה?:/
רדיו של פריקאצות ווואנביות
אם כבר רדיו:
AOL RADIO!
למטאליסטים:
http://music.aol.com/radioguide/metal-radio
לרוקרים:
http://music.aol.com/radioguide/rock-radio
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"