לא הייתי אומר עם קוראים לה דנה אז הייתי עושה:
"או טלי החזה שלך כל כך גדול...אופס את לא טלי אז מי את ביכלל?...את יודעת שטלי היא האקסית שלי?"
לא הייתי אומר עם קוראים לה דנה אז הייתי עושה:
"או טלי החזה שלך כל כך גדול...אופס את לא טלי אז מי את ביכלל?...את יודעת שטלי היא האקסית שלי?"
Oleg Koshpovski
|
|
לא הייתי אומר לה:
"את יודעת שאני גם בקטע של גברים?"
חח לא הייתי לוקח את היד שלה ואיך שאני בא לנשק לה את היד אני אומר לה שגדל לה יפה השיער בבית שחי
הייתי אומר נוף תיתחבר לאייסי חחח סתם סתם סתם
הייתי אומר לה:
"תגידי מאמי מה את חושבת על יהודה לוי? ועל ניר פיי(גיי) גוטמן(פוטמן)"
Oleg Koshpovski
חחחחח^
לא הייתי צועק איככככ וצועק שברח לה חננה מהאף
לא לעשות לה אההההההה מול הפרצוף ולשאול אם יש ריח מסריח מהפה
לא הייתי מוציא כמה תמונות של ילדים קטנים ותינוקות,וכשהיא תשאל אם הם הילדים שלי אני אגיד לה,"מה פתאום אלה האקסיות שלי"XDDD
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 06-04-2009 בשעה 22:13.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
לא ההייתי מתחיל שמה עם עוד בחורות ומזמין אותן לדייט
לא הייתי אומר לה שהיא מזכירה לי משהי מפורסמת ואז שהיא כולה מתרגשת ושואלת את מי היא מזכירה לי אז אני יגיד שם של כוכבת פורנו![]()
לא הייתי נותן לה להזמין את כל מה שבא לה ואז להגיד"הלכתי לשירותים" ובעצם לברוח מהמסעדה כי התשלום
יותר מ350ש"ח
Oleg Koshpovski
לא ההייתי קורא לה בשם אחר ואז אומר "אופס זאת מי ששכבתי איתה אתמול"
לא הייתי מדבר איתה על ילדים בעתיד ואומר לה שלאחד יקראו מוחמד ונשלח אותו למחנה פליטים ולאחד יקראו אדולף על שם היטלר והוא ישלח בגיל 18 למסע רציחות
לא הייתי מזמין לה סלט ולי מזמין הרבה בשר אבל בכמויות ותוספת רוטב ושהיא אוכלת את הסלט המגעיל שלה אתה אוכל שכל הפנים שלך מרוחות בבשר ועוד אומר לה שסלט זה מאוד בריא וחשוב לאכול בריא כי השמנת לאחרונה