Nאיפה?
|
|
דבר ראשון אתה תקנה BMW נו ו?
אתה יודע כמה יעלה לך הביטוח? לא פחות מ10 אלף רק לביטוח מקיף ולפחות עוד 3000 שקל לביטוח חובה, ככה שזה עוד 13 אלף שקל במינימום שאתה צריך להכין מראש לביטוח.
בנוסף כל טיפול של BMW עולה הרבה מאוד כסף, החלפים של המכונית יקרים מאוד, טיפול פשוט יכול להגיע ל800 שקל ואני מדבר רק על שמן מנוע ופילטר שמן, אם אתה נכנס לטיפול גבוהה יותר אתה צריך להוריד איזה 2000 שקל בשקט בטיפול.
עוד דבר שלא נגעתי בו, ירידה ערך ענקית לBMW כל שנה.
ודבר אחרון, BMW שותה דלק ברמות מטורפות, ככה שזה גם דבר שאתה צריך להכליל.
יש לך בשנה עוד הוצאות על הרכב בגובה של מינ' 15 אלף שקל לא כולל דלק שיכול להגיע לעוד 10 אלף בשנה בקלות וזה אם אני הולך על ממש לייט, רוב ה BMW בשנתונים האלו הן מכוניות שקרעו אותם, עם יד גבוהה, קילומטרז גבוהה, פשוט טעות לילד להכנס לדבר כזה.
המלצה שלי, לך תקנה לך איזה סיאט איביזה \ גולף \ הונדה או כל רכב אחר שיכנס לך במחירון, אנחנו יכולים לעזור לך. ותשכח מהפוזה של ה BMW, נכון שזה רמה אחרת, אבל מבוגרים בקושי מרשים לעצמם להחזיק רכב כזה מבחינה כספית, ככה שאני לא רואה סיכוי שילד יחזיק רכב כזה, מה גם שזה ממש לא משתלם.
דרך אגב, החברה לא מתעסקת במכירות יד שניה, יש סוחרים שמוכרים מכוניות יד שניה (BMW) ורצוי להתרחק מהם, כמובן שלקנות מיד פרטית זה עדיף אבל עדיין, זה לא ישתלם לך.
BMW כזו חדשה מהחברה עולה בסביבות 400 אלף שקל, שתבין שב7-8 שנים הרכב יכול לאבד 300~250 אלף שקל מהשווי שלו בקלות.