אחי דיברנו על זה בפרטי אני לא משלם על משהו שלא עשיתי אחי אני מיצתער מאוד לא זייפתי הסברתי את זה מיליון פעם וזהו לא משלם על משהו שלא עשיתי
אחי דיברנו על זה בפרטי אני לא משלם על משהו שלא עשיתי אחי אני מיצתער מאוד לא זייפתי הסברתי את זה מיליון פעם וזהו לא משלם על משהו שלא עשיתי
|
|
נו אז על מה קיבלת באן?
אמרתי לך כבר תשאל במירק של TL.
חחחח קראתי את מה שSOTIC הזה רשם ואני חייב להגיב, אני יודע שאני לא קשור לזה אבל ת'כלס? חח אפשר להנכס מכמה אייפי למשתמש... אפשר להוריד מכמה אייפי רק לא את אותו טורנט באותו זמן..
אתם יכולים פשוט להכנס לחוקים של TL ולראות אם הוא משקר או לא ונגמר הסיפור אתם לא חושבים שזה הכי פשוט?
לא מקבלים בגלל שהוא החליף ראוטר או לא משנה מה באן.. אני החלפתי בחודש האחרון 4 ספקיות אינטרנט ולא קיבלתי באן ואני גם לא יקבל בגלל זה...
ואם כן הוא יכול להתחבר למירק שלהם ולנסות להסביר להם ואני מאמין שיורידו לו את הבאן במידה והוא לא משקר...
טוב רק רציתי להגיד את זה סורי אם הפרעתי:ס
בחיים לא ראיתי כל כך הרבה לא קשורים באשכול אחד!
קיצר ב TL אמרו שאכן קיבלתי באן לא בגלל אייפי או לא בגלל את אותו טורנט באותו זמן..
לא היה שם באתר הסבר למה זהו אני לא הישתמשתי ברמאות כל שהיא אין שום סיבה שאני יעשה את זה שילמתי על ההזמנה 3000 נק' ולא ההיתי מסכן אותה!
נו אז TL אמרו לך שזייפת אז התלונה של אלירן מוצדקת.
בקיצור אתה צריך לפצות את אלירן, קנית הזמנה ב3500 נק'.
אז להביא לאלירן חצי מהסכום שזה 1750 נק' הוגן לשניכם?
התלונה מהתחלה הייתה מוצדקת וTL הערוץ התמיכה אמרו שהוא זייף ואתם לא שמים לב.
אני מעוניין 1750 בלי עמלה כי בזמנו לא היה עמלה.
נערך לאחרונה על ידי .Eliran.; 19-04-2009 בשעה 22:52.
וואלה איזה יבוש, זה נראה לכם הגיוני להחזיק ככה תלונה כל כך הרבה זמן? בחייאת.
שלחתי לו פרטית תוך מקסימום 24 שעות אתה תקבל את הנק'.
אם הוא לא ישלח לך תגיב פה ואני אעביר נק' והוא כבר יענש.
שמע אלירן בגלל שאני אומר שלא רימיתי ב TL ובאמת שלא עשיתי כלום. ולך לא סגרו את המשתמש לגמרי אז אני באמת מיצתער על מה שקרה אני לא לוקח אחריות אבל אני מוכן לשלם לך 1000 נק'
1750 כחצי מסכום התשלום המקורי, לא פחות ולא יותר.
יש לך כ-8 שעות להחזיר לי 1750נק'.
1500 מחיר אחרון עם לא בכלל לא אני בא ליקראתך אני לא עשיתי את זה אז תעשה לי טובה ורד מימני וכך ת 1500 נק' שלך
שלח 1500
קיבלתה יאללה רד מימני עזוב אותי קח תנק' שתהיה בריא.
אפשר לינעול העניין ברוך השם סגור!