אתם רק שבועים איתה כבר, תחכה לעוד קצת זמן.
היא תכיר אותך יותר, והכל יהיה בסדר.
אתם רק שבועים איתה כבר, תחכה לעוד קצת זמן.
היא תכיר אותך יותר, והכל יהיה בסדר.
והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:
«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
«23:08:21» «@y0tam» אני
יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .
צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.![]()
|
|
אתם רק שבוע?
תן לזה זמן, היא תפתח! =]
ואהבה זה חוקי אם 2 הצדדים מסכימים!
יש חוקים לאהבה?!?
כן, גיל ההסכמה
היא בת 15 מה אתה דביל תעיף אתה לכוסעמק ותביא מישהי בת 17-18 בחייאת רבאק.
קצת וודקה ועף לה הפוני
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
בישראל קיימים חוקים הנוגעים בדבר גיל ההסכמה בחוק העונשין, התשל"ז-1977, בעיקר תחת הסעיפים אינוס (סעיף 345), בעילה אסורה בהסכמה (סעיף 346) ומעשה סדום (סעיף 347), כולם תחת סימן ה' לחוק העונשין. גיל ההסכמה ליחסי מין מלאים עומד כיום על 16.
קיום יחסי מין מלאים עם קטין או קטינה שגילו או גילה בין 14 ל-16 הוא חוקי כאשר מתקיימים הסייגים הבאים: אם הפרש הגילאים בין הנאשם לקטין אינו עולה על שלוש שנים, ואם הקטין הסכים למעשה, ואם המעשה נעשה במהלך יחסי רעוּת רגילים וללא ניצול מעמדו של הנאשם, אזי היחסים חוקיים (סעיף 353 לחוק העונשין). למשל, מותר לנער בן 17.5 לקיים יחסי מין עם נערה אם גילה מעל 14.5. לעומת זאת, במקרה של נער בן 19 המקיים יחסי מין מלאים בהסכמה עם בת 14.5, הוא עשוי לעמוד לדין פלילי באשמת בעילה אסורה בהסכמה.
תקופות המאסר הקבועות בחוק תחת סימן ה' (עבירות מין) לעניין גיל ההסכמה נעות בין שלוש שנות מאסר מרביות בעבירות הקלות לעד עשרים שנות מאסר בעבירות הקשות ביותר.
שימו את זה בנעוץ בגדול...
שאנשים יפסיקו לדבר שטויות!
תן לה זמן ורצוי הרבה...
אני עשיתי פאשלה ומיהרתי לתוך זה עם מישהי שאהבתי ועדיין איתה (5 שנים) אז תחכה עד שהיא תרצה אותך ובנתיים תתייחד עם האינטרנט !!!
(מצטער שאין לי תובנות בקשר לאיך להכניס אותה למיטה, כי אם היא חשבוה לך תשכח מזה)
אחי תן לה ת'זמן אתה חייב...
היא בת 15 וחצי ואז מה אם הייתם ידידים.
שנהיים חברים זה כאילו הכל מהתחלה ואפילו טיפה יותר קשה שלפני זה הייתם ידידים.
אני חושב תן לה שבוועיים היא תתן לך כי היא עוד לא סומכת עליך וזה הגיל שהם לא סומכות כל כך על החברים שלהם אז אין לך מה לדאוג אחי היא תתן לך...
היא קטנה ממך וכמו שאמרת אתם רק שבוע אז פשוט תן לזה לדעתי חודש פחות או יותר זה לא אמור לקחת יותר מידי זמן