לא הוכחה גמורה - א"א להוכיח חלומות.
|
|
זה לא שאני לא מאמין בעולם הבא או משהוא-
אבל זה לא דבר שיעזור לכם להאמין וגם לדעתי זה טיעון די דבילי...
אהבתי XD
לפי דעתי יש כמה אפשרויות:
1. היא המציא את זה (מה שאני הכי פחות חושב שהגיוני אבל אי אפשר לדעת).
2.שהיא ראתה את המספר של האישה ההיא איכשהו מתישהו והתת-מודע שלה הזכיר לה את זה בחלום.
3. באמת הנשמה שלו באה אליה
אפשרות השלישית הכי מתאימה לדעתי - בגלל שאני מאמין והשתיים האחרות יותר מדי הזויות לדעתי
יודעים מה עכשיו לא קשור רגע לנושא. תנו לי הסבר מהמדע על החלומות כל הזמן המדע מנסה להסביר את החלומות אבל הוא אף פעם לא הבין.
כל מדען שנסה להוכיח שזה לא משהו על טבעי נכשל
1. אני חושב שלא הבנת אותי נכון:
זה לא שאני לא מאמין.
זה שאני לא מאמין בגלל שטויות כאלה!
אני מאמין באמונה שלמה כי זה הדבר הנכון לעשות.
2. נסתרות דרכי האל לא קשור עכשיו.
כשלמדע יהיו את הכלים הוא יגלה גם את פשר החלומות (כנראה)
אבל כן אנחנו יודעים שאחת מדרכי התגלות אלוקים לאדם היא דרך החלום (ישירות למוח ולנשמה).
3. אתה בנאדם מוזר
נערך לאחרונה על ידי eitan110; 13-05-2009 בשעה 21:22.
1)איזה שטויות?
2)מה זה שהיו לו את הכלים? כשהתכנולוגיה תשתפר? זה דבר שהמדע לא יוכל להוכיח בחיים.
ויש לי שאלה איך תסביר חלומות נבואה? ואני לא מדבר רק ביהדות כל הדתות מאמינים בזה. ואיך המדע יכול להסביר כישופים? אני לא מדבר משהו כמו בסרטים אני מדבר כמו עין רע,טלקנזיס,רייקי(שאגב אני יודע שזה אמתי כהיא בת דודה שלי יודעת והיא עשתה לי פעם ואתה מתחיל לראות דברים ולהרגיש משהו מוזר שהיא אפשר להסביר)
3)תודה אני יודע
חחחחחחחחחחחח לא קיימים
אתה ידוע מה מוזר? אתה מאמין שכל היקום עשוי ככה בלי שום דבר מעל
העולם הוא לא רק חומרים הוא הרבה יותר יש כוחות רוחנים יש שדים רוחות מזיקים ואלוהים
יש דברים שפשוט אי אפשר להסביר כמו סיאנס בוא נראה אם המדע יכול להסביר את זה חוץ מלהגיד "אין את הכלים בשביל לההסביר את זה"
זה לא אמיתי עובדים עליכם.
אז זהו שהמדע לא יכול להסביר את זה.
והוא לא יכול להסביר כלום חוץ מדברים פשוטים. כל דבר חרוחני המדע לא יכול להסביר
הא ועוד משהו איך לא נכונים? תן לי הוכחה שהם לא נכונים
נערך לאחרונה על ידי benes124; 15-05-2009 בשעה 10:41.
קודם כל, אתה הוא המאמין, לא אני. דבר שני, היו הרבה נסיונות של המדע להבין את הדברים הלל כרוחניים, אבל כולם נכשלו מאחר וחלקם שגויים (טלקינזיס) וחלקם לא קשורים לרוחניות (סיאנס ומוות קליני). לדוגמא, נבדק ונמצא שהסיאנס לא קשור לרוחניות, אלא לתת-מודע (האפקט האידיאומוטורי).
אתה מוזמן להרחיב את הידע שלך, בהצלחה.
פעם עשית סיאנס? זה לא קשור בשיט לתת מודע מאיפה אתה מביא את זה?