וואו איזה קשה להיות אלוף אירופה כשיש לך שותף בחוד כמו דויד ויה שהוא אחד החלוצים הטובים בעולם ופרננדו טורס שהוא אולי לא החלוץ הכי טוב בעולם לטעמי אבל למרות שאין לי טיפת זיקה אליו אני עדיין חושב שהוא חלוץ נחמד וזה כבר משלים צמד חלוצים נהדר
קישור יש לך את אינייסטה , צ'אבי , דויד סילבה , חואן מאטה קישור פשוט מצויין !!! והגנה עוד יותר טובה עם פויול , איקר , ראמוס
אין ספק שאם ספרד לא הייתה זוכה זה היה כישלון חורץ. בלי דויד ויה ספרד לא היו זוכים ביורו לא סתם דויד ויה סיים כמלך השערים אם אני לא טועה
תכתוב מה שבאלך דפוק או לא אתה יודע שאני צודק טורס הוא חלוץ נחמד לא יותר מזה. מתלהבים שכבש 33 שערים בליגה או לא יודע כמה בעונתו הראשונה באנגליה אבל כשאתה חלוץ יחידי בסגל , יש לך את בניון ג'רארד וצ'אבי אלונסו ואת קאוט שיודע לבשל מצויין ממעיט מערך השחקן בהרבה. ראינו מה הוא שווה בינתיים אין לו שום תואר
פרננדו טורס (ב
ספרדית:
Fernando Torres; נולד ב-
20 במרץ 1984) הוא
כדורגלן ספרדי, הידוע גם בכינוי "
אל ניניו" (ב
ספרדית: "הילד").
כבר בשנת 1989, כשהיה רק בן 5, הצטרף פרננדו טורס לקבוצתו הראשונה, Parque 85. אך כבר מגיל 10, בשנת 1994, החל טורס לשחק ב-
אתלטיקו מדריד, וכיום הוא שחקן
ליברפול, שנים רבות נחשב כמי שעתיד להיות אחד ה
חלוצים המוכשרים והטובים ביותר ב
ליגה הספרדית.
טורס החל את הקריירה הבינלאומית שלו ב
נבחרת ספרד בכדורגל בשנת
2003, במשחק מול
פורטוגל, אך החל לככב בנבחרת רק בגיל 22, במוקדמות
מונדיאל 2006, בו כבש 7 שערים וסיים כמלך השערים של ספרד. במהלך טורניר המונדיאל עצמו כבש טורס 3 שערים, בהם צמד במשחק נגד
תוניסיה.
לאחר הטורניר, קבוצות גדולות רבות כגון
מילאן,
מנצ'סטר יונייטד,
צ'לסי ו
ארסנל התעניינו ברכישתו מאתלטיקו מדריד, אך טורס בחר להישאר בקבוצה בה גדל. לאחר עוד עונה בה אתלטיקו לא הצליחה להשיג את מטרותיה, דהיינו, להעפיל לאירופה או לזכות בתואר כלשהו, עבר טורס ב
יולי 2007 ל
ליברפול תמורת סכום שיא של 22 מיליון ליש"ט (הרכש היקר ביותר בתולדות המועדון). טורס עצמו ישתכר בכ-90 אלף ליש"ט לשבוע.
טורס סיים את עונתו הראשונה בליברפול, עונת
2007/
08, עם 33 כיבושים. בכך, שבר את שיאו של
רוד ואן ניסטלרוי בתור השחקן הזר שהבקיע את מספר השערים הרב ביותר בעונתו הראשונה ב
פרמייר ליג, עם 24 כיבושים (ואן ניסטלרוי כבש 23). בקיץ זומן טורס לסגל
נבחרת ספרד ב
יורו 2008. בטורניר הבקיע שני שערים, אחד מהם היה שער הניצחון בגמר מול
נבחרת גרמניה, שהסתיים בניצחון 0-1 של ספרד וזכייה בטורניר.
בעונה הבאה שובצה קבוצתו לשחק כנגד קבוצתו הקודמת, אתלטיקו מדריד. אולם, פציעה במשחק נבחרתו במסגרת
מוקדמות מונדיאל 2010 מנעה ממנו להשתתף בשני המשחקים שבין הקבוצות.
" לאחר עוד עונה בה אתלטיקו לא הצליחה להשיג את מטרותיה, דהיינו, להעפיל לאירופה או לזכות בתואר כלשהו, עבר טורס ב
יולי 2007 ל
ליברפול" לעומתו פורלאן בוענתו הראשון היה השחקן הבלעדי שבזכותו גמרנו במקום 4 שמוביל לליגת האלופות ! אתה רואה את ההבדל? כבש 2 שערים ביורו איזה שחקן פשששששש פשוט עלוב לכבוש 2 שערים כשיש לך את דויד סילבה דויד ויה צ'אבי ואנייסטה