משחק גועל נפש
משחק גועל נפש
|
|
סגנון הכדורגל במשחקי החוץ של מנצ'סטר יונייטד, צ'לסי וליברפול (הקבוצה שאני אוהד אחרי ריאל מדריד) כשהן מגיעות לאצטדיונים קרי הנואוקמפ' ומה שהיה פעם היכל הקודש בברנבאו, פשוט מצחין, מגעיל ואיך שלא תרצו לקרוא לזה; אבל בכל מקרה, אף אחד לא ציפה מצ'לסי להגיע, לפתוח רגליים, לקבל שלישיות כמו ששאר קבוצות הליגה הספרדית הפאתטיות בדיוק עושות.
מדובר כאן בקבוצה הכי טובה שברצלונה פגשה, שלא נדבר על הקבוצה ההגנתית הכי טובה BYFAR שברצלונה פגשה. חשוב לציין שקבוצה עם תקציב כזה, קבוצה שמגיעה לשלבים שנה אחר שנה באותה שיטה, חייבת לפחות לנסות להציג משחק כדורגל נורמלי ולא להציב 2 שחקנים על כל שחקן של ברצלונה.
לי כמובן זה לא אכפת, כי מי שמכיר אותי יודע בדיוק מה אני חושב על הקטלונים (גם כל השטויות האלה על הקבוצה הטובה בהיסטוריה = שטויות), אבל די, כמה אפשר להמשיך לראות כדורגל כזה? אותו דבר עשתה מנצ'סטר יונייטד שעשתה בונקר בנואוקמפ' ואפילו דקות שלמות באולדטפורד נרד ברצלונה אנמית.
יאמר לזכותה שאמש ברצלונה לא הייתה אנמית ועם קצת יותר מזל גם הייתה מצליחה לכבוש. החמצות של אטו (כפי שאמרתי, לא אותו חלוץ של פעם - בינוני שהוא מגיע לרמות הגבוהות), בויאן (צעיר) ושוב מסי שלא מצליח להכין עצמו מנאטלית לסוג המשחקים הנ"ל, גרמו לכך שברצלונה מגיעה עם הגב לקיר, ללא שניים מבלמיה למפגש. חסר לברצלונה את האופי, הרגל המסיימת שתיתן לה את היתרון שכל כך היה מגיע לה לצאת איתו מהמפגש הזה.
אם פויול (או מרקס שגמר את העונה) למשל היה משחק בסטמפורד ברידג, הייתי אומר שקיים סיכוי שברצלונה תעבור, אבל עכשיו? צ'לסי בגמר ליגת האלופות 08/09.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 29-04-2009 בשעה 11:30.
Siete
אטו האפס הזה. בחיים לא תפסתי ממנו שחקן טוב.
מי מחטיא ככה מול שוער? ועוד " החלוץ הכי טוב בעולם " . עשו טובה סתם אפס
מסי לא במשחק טוב
מנצ'סטר אוכלים אותם
Glory Glory Man Utd
יוניטד!!..
1:0
איזה סוסים.!
יוניטד עולהההה.!
יוניטד אלופה..!!!
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY