נכתב במקור על ידי Dsullo רק חבל שאתה עדיין הומלס בן 19 בתול במנהל את קטגורית סקס ולא מוצא לו איזה בחורה? הא? איך אתה כל כך בטוח שאין לי בחורה ?
יוסי ברנס | Yossi Baranes מתכנת | פיתוח אפליקציות | אבטחת מידע HTML.co.il
נכתב במקור על ידי Dsullo רק חבל שאתה עדיין הומלס בן 19 בתול במנהל את קטגורית סקס ולא מוצא לו איזה בחורה? הא? חלאס לקפוץ מכל דבר אחרי זה אתה בוכה (וכן, בוכה.) שאתה בבאן
נכתב במקור על ידי - Yossi - איך אתה כל כך בטוח שאין לי בחורה ? אחרת לא היית מנהל את קטגורית סקס ? לא היית עושה ביד על הדברים שמפרסמים פה ,חברה שך הייתה עושה לך
אם היה לי שקל על כל פעם שהיו אומרים כן ולא הייתי ביליונר.
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW חלאס לקפוץ מכל דבר אחרי זה אתה בוכה (וכן, בוכה.) שאתה בבאן כן הרי מה עוד נשאר לי לעשות כשאני בבאן באטרף ? זה כל החיים שלי פה
נכתב במקור על ידי Dsullo אחרת לא היית מנהל את קטגורית סקס ? לא היית עושה ביד על הדברים שמפרסמים פה ,חברה שך הייתה עושה לך אני מכיר את יוסי וכן יש לו חברה כוסית כן יוסי?
והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז: «23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ? «23:08:21» «@y0tam» אני יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה . צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.
נכתב במקור על ידי Dsullo אחרת לא היית מנהל את קטגורית סקס ? לא היית עושה ביד על הדברים שמפרסמים פה ,חברה שך הייתה עושה לך מי אמר שאני עושה ביד על כל הסרטים שאני מביא ? אל תדאג, חברה שלי מסתדרת.
נכתב במקור על ידי Puma אני מכיר את יוסי וכן יש לו חברה כוסית כן יוסי? אתה החברה הזאת ?
אם היה לי שקל על כל תגובת ספאם בפורום הייתי מיליארדר
נערך לאחרונה על ידי .Yoni.; 03-05-2009 בשעה 18:39.
Hillary Duff יש מישהי יותר כוסית ?!
נכתב במקור על ידי Dsullo אתה החברה הזאת ? תשמע לי טוב, אם אתה תתייחס ככה למשתמשים אתה תעוף על טיל. אתה רוצה תדבר אליי איך שאתה רוצה לא מזיז לי. זה מנהל אתה תכבד אותו או שתעוף. והעם אף אחד לא יוריד לך את הבאן. תרגע ומהר.
טוב נעול ביי
חוקי הפורום