ירדן אל תשכח שלברון חזר מול דטרויט ל4-2 במצב של 2-0 לדטרויט.
בכל מקרה,דנבר תהיינה בגמר,כי דאלאס לא טובה מספיק.
ירדן אל תשכח שלברון חזר מול דטרויט ל4-2 במצב של 2-0 לדטרויט.
בכל מקרה,דנבר תהיינה בגמר,כי דאלאס לא טובה מספיק.
|
|
לייקרס - יוסטון 1-1 בסדרה, לאחר ניצחון 111-98 של הלייקרס.
מבינים בכדורסל ? כנסו לכאן ותראו לנו את זה :http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=460885
איזה דאנק רונדו נתן במשחק נגד אורלנדו אחד הטובים..אני חושב אורלנו תעלה,לייקרס הראתה ליוסטון שזה סתם היה מקרי המשחק הראשון,דאלאס חייבת לנצח תמשחק ה-3 אם היא רוצה ליצור לעצמה סיכוי לעלות במקום דנבר,קליבלנד פשוט נדירה
קליבלנד כבר ב2:0 אחרי 105:85
ג'ו ג'ונסון נקע את הקרסול ברבע השלישי וכנראה יחמיץ את המשחק הבא,למרות שהוא רוצה לשחק עם הפציעה
איזה שערורייה בראיינט ישחק במשחק ה-3 למרות המרפק שלו לארטסט.
קליבלנד פשוט מצוינת אבל נראה לי שייגמר 4-2 במשחק הזה לפחות 4-1 אטלנטה תנצח לפחות משחק אחד בבית אולי גם 2.
כן קראתי.
בגלל שהוא לא יצר מגע עם הראש של רון אז הוא קיבל מחילה ולא השעו אותו :X
אלסטון ופישר יחמיצו את משחק מספר 3 של הקבוצות שלהם.
עזבו מה שהיה היה היום לייקרס יוסטון משחק מספר 3 יש שידור ב4וחצי בESPN ערוץ 52
אני חושב לייקרס ינצחו קובי יתעלה על עצמו כמו שהוא יודע אתם תראו גם דלאלאס תנצח בבית שלה
יוסטון - לייקרס 108:94
אורלנדו - בוסטון 96:117
לייקרס מחזירה את הביתיות לעצמה,בוסטון שוקעת.היא כבר לא תעבור את אורלנדו.
כצפוי כמו שאמרתי ערב טוב של קובי שלשה אדירה בסוף רבע 3 אורלנדו פירקו את בוסטון
זה כנראה הולך להיות לייקרס-דנבר קליבלנד-אורלנדו
אני חושב שזה יהיה קליבלנד-אורלנדו כצפוי אבל במערב אני חושב לייקרס-דאלאס לא יודע למה אני חושב כך קשה יהיה להם לעשות שלושה משחקים ברצף לנצח ועוד אחד בחוץ לא יודע למה אני איתם
דנבר לוקחת מסדרה אור,על מה אתה מדבר חח
דאלאס מאבריקס-דנבר נאגטס 106-105
דנבר כבר עם 3-0 על דאלאס
אטלנטה הוקס-קליבלנד קבאלירס 97-82
קליבלנד כבר עם 3-0 על אטלנטה
---לא מאמין על אטלנטה חשבתי היא מסוגלת לגנוב ניצחון,חבל למרות שיש לה עוד משחק אחד בבית (במידה שייצא 4-2 אבל לא ייצא).חחח מייקל אמרתי תמיד יש בחצאי הגמר הפתעות*תמיד* אבל דנבר עם ניצחון בחוץ זריקה על באזר של כרמלו וניצחון דחוק שיהיה לה מנוחה לקראת הגמר,היא באמת הפתעה לא האמנתי שהיא תגיע לגמר מערב.---
מתפלא על דאלאס שלא לקחו אפילו משחק ביינתיים בסדרה, קליבלנד אורלנדו - יהיה חםם !!
מבינים בכדורסל ? כנסו לכאן ותראו לנו את זה :http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=460885
^^וואי צודק אני חייב לראות משחק אחד חייב לראות את הווארד על ג'יימס אני חושב שאין שחקן שיכול לעצור את לברון אולי רק הווארד עם הגובה אתלטיות חוץ מהמהירות וואי זה יהיה חם הלוואי הווארד ייקח(חלום) אני מת עליו ובאמת (מייקל) לברון קצת נמאס..למרות שהוא אדיר.