|
|
אתם ילדים מוזרים בחיי, פינטזתי על זה
מה לא פינטזתם פעם לזיין איזו דודה כוסית?
לא בגלל שהיא דודה שלכם
אלה בגלל שהיא כוסית
יש הבדל בין דמיון למציאות!!!1
ותאמינו לי שאני לא יאנוס אותה או משהו יום אחד למרות שזה נשמע ככה
אתם מפגרים באמא שלי
זה גיל ההתבגרות אחד כתב פה אז זה נורמאלי :|
תרד מזה,
ואם היא חס וחלילה תשמע על זה?
אני לא מקנא בך.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
ולסיום
לך תמצא חברה תוציא עליה את כל החרמנות שלך ועזוב את אחותך כמה שתפנטז לא יקרה כלום ביניכם היא בת 18 יש לה קצת יותר שכל משלך והיא לא תיזרום איתך בחיייםםם !
מה זה הגועל נפש הזה היא אחותך
אם אתה כ כך חרמן תזמין זונה ותפרום אותה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חח הוא דיבר על מורה למתמטיקה...
לעניין:
תרד מזה, לפנטז זה בסדר (האמת שלא, אבל אם אתה לא יכול לשכוח מזה...)
העיקר שזה ישאר במחשבות שלך.
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 06-05-2009 בשעה 22:25.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
וואו למה אנשים תמיד חייבים להיות חסרי התחשבות הבן אדם נמצא בשלב בחיים שלו שאין לו שליטה על מה הוא מרגיש זה לא שהוא קם בבוקר ואמר לעצמו מה אני יעשה היום?......
אני יודע אני אהיה חרמן על אחותי הכוסית הזאת!
מה עובר עליכם במקום לתמוך בבן אדם במצוקה אתם רק הורסים לו את הביטחון העצמי אני אישית ההיתי נפגע מאוד מתגובות כאלה...
קיצר אחי אל תקשיב לשום שטות שמישהו אומר לך פה כמו שכבר אמרתי לך מהתחלה תן לזה זמן זה יעבור פשוט אל תייחס לזה חשיבות זאת התקופה הכי בעייתית בחיים ותאמין לבן אדם שיודע.. זה עובר
חחחחח תאכלס אתה מגרה אותי איך שאתה מספר על אחותך .. היא כוסית ?:]
וואלה אחי פינטזתי על בת דודה שליייי חחחחחח
בס"ד
ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!:דירוג::דירוג::דירוג: