VeilSide איך רואים שאתה רוסי...וילד קטן...טיפה כבוד...
VeilSide איך רואים שאתה רוסי...וילד קטן...טיפה כבוד...
|
|
ילדיםם חסרי חיים כל החיים שלהם במחשב לא מתביישים לדבר ככה...השם ירחם עלייכם...תצאו מהסרט שאתם חחיים אתם עוד תצטערו על המילים האלה של הכפירה הזאת....השם מעניש לרשעים להתראות...אפסים..לא שווים כלום אם אתם ככה מדברים...יהודים אתם קוראים לעצמכם?גויי יש לו יותר אמונה ממכם השם ירחם עלייכם...לא מבין אותכם לא אכפת לי לקבל באן אזהרה אבל לדבר ככה על בורא עולם לא קם ולא יהיה חתיכת אפסים חסרי חיים...ילדי מחשב ברית עשו לכם לפחוט אני מקווה (אני לא מתכוון לכולם)רק למני כופרים האלה
תשמע אחי אין לי בעיה עם דעות של אנשים אחרים לך תדע מה יצא בסוף מדיון בין שני עולמות מנוגדים אולי נגלה שאנחנו איננו שונים בדעתנו בסופו של דבר..
בכל מקרה אתה מוזמן להוסיף אותי אם אתה חפץ
benhur.ori@gmail.com
נערך לאחרונה על ידי Ori; 07-05-2009 בשעה 21:06.
תראו לאיזה מצב זה מגיע, אני כל הזמן הגבתי פה ודיברתי אבל זה כבר מגיע למצב שכולם פה יוצאים אחד על השני ויורידם אחד על השני. תתחלו לדבר יפה
לנושא:עזבו רגע את התענו שלכם ותנו לי להגיד משהו. אתה מאמינים באבולוציה ותנו לשאול משהו, כמה לדעתכם בעולם מאמינים שיש ישות אלוהית(לא בהכרח של היהדות) כמה? אני מתאר לפחות 80% וכמה מאמינים במפץ הגדול או האבולוציה 10%? אז מה שאתה אומרים זה שרוב האוכלוסית העולם טועים מה הסיכוי שזה יקרה?
הוא סתם שם פה תמונה מצחיקה מה אתם יוצאים עליו כמו הומואים לוקחים את זה ברצינות
אנשים פה כאלה דבילים שאני לא מתפלא אני מקבל פה דיונים כאלה כשיש נושאים רציניים
בגלל זה אני כבר פחות פעיל כאן
חחח כולכם יצאתם מפגרים
הוא בא להצחיק והרסתם לו את הבדיחה![]()
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
חחחח איזה אשכול דפוק יצא פה....
:|..