גיז'ס אני מתגייס אוטוטו איזה סיפור מלחיץ.
בהצלחה עם זה
גיז'ס אני מתגייס אוטוטו איזה סיפור מלחיץ.
בהצלחה עם זה
|
|
תראה אחי לא בטוח שהוא מנסה להפיל עליך תיק, יכול להיות שהוא ראה מישהו אחר וחשב שזה אתה, אל תתרגש מזה, אם לא עשית כלום אין לך מה לדאוג אחי.
ודרך אגב, איך אתה קשור ל- 914?
אל תהיה תמים
אל תכבול כנס למפקד שך ודבר איתו , תסביר לו את המצב תגיד לו שאתה לא יודע מה רוצים ממך ואתה מוכן לעשות הכל כדי להוכיח שזה לא אתה. לא מבקש שתתחנן או משהו , פשוט דבר כמו בן אדם.
למה לא לכבול ?
כי עד שתגיע כל הניירת הזאת הוא יזיין אותך ויקשה עלייך סתם...חבל להתעסק בקקי
ואם תשאר איתו את שאר השירות ובגללך ידפקו לו איזה משהו , הוא יאמלל אותך..חבל אחי תחשוב
אני יודע שאתה מת לדפוק לו תצורה ואני מכיר תהרגשה אני חווה אתה הרבה , אבל לפעמים לוקחים צעד אחורה ואומרים " מה יהיה יותר טוב בשבילי בlong term "
בהצ' גבר , והעיקר אל תפחד מכלום , לא אתה לא אתה ואף מתלונן מניאק לא יכול לומר אחרת.
^תשמע אני ממש מתנצל שאני משתמש בביטוי הזה אבל.... חרטה ואני אומר לך מניסיון הרבה לפני שמתחיל ההליך לוקחים ממך את המספר אישי של כל המעורבים בסיפור ודואגים שאף אחד לא יסתכל עליך מוזר וביחוד שלא יתנכל לך!
ואז מתחילים בבירור העיניין...
ובלי שום קשר אם חוששים למצב שעשויים להתנכל לך מעבירים אותך אוטמטית בסיס בלי לשאול שאלות בכלל....
נערך לאחרונה על ידי Ori; 25-05-2009 בשעה 18:39.
אח שלי אל'ת תעשה באלגן שיזדיין זה שאמר שאמר שנכנסתה לחדר ותגיד לו תוכיח שראיתה אותי יש לך הוכחה !?
זאת מילה כנגד מילה ועם יש לך תביעות אצבעות שיבושם לך זה עדין לא הופך אותי לאשם או לגנב