טוב אני מוריד את הביטלס מצטער פשוט אחרת זה אף פעם לא ייגמר.
Pink Floyd Vs Aerosmith
טוב אני מוריד את הביטלס מצטער פשוט אחרת זה אף פעם לא ייגמר.
Pink Floyd Vs Aerosmith
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
|
|
אחי אתה לא יכול סתם להוריד את הביטלס אתה חייב לבחור
Pink Floyd vs AC/DC
Pink Floyd vs. Iron Maiden
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Iron Maiden vs. Judas Priest
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
בחירה קשה אבל.. iron maiden
iron maiden vs. metallica
יולי בת 16 מחולון
קשה אבל את מטאליקה אני יותר אוהב
MetallicA VS. PanterA
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
זה עוד יותר קשה.. נלך על pantera
pantera vs. machine head
יולי בת 16 מחולון
היה כבר ג'ודאס פריסט.
Pantera Vs Alice In Chains
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
pantera כמובן.
pantera vs ACDC
יולי בת 16 מחולון
מה אתה קשור יגרוע תקרא את החוקים
חחח עלאק קשה מה אני יגיד לך אני מת פה...שתי להקות פוזה גרועות
מדלג עליך
Pantera VS. Alice Cooper
PANTERA VS LAMB OF GOD
R.I.P Chuck Schuldiner
Pantera VS. Blind Melon
Pantera vs Lynyrd Skynyrd