מועדון האבאלה באזור השרון, אם אתה רציני בעניןן תפנה אלי
מועדון האבאלה באזור השרון, אם אתה רציני בעניןן תפנה אלי
|
|
אל תצא לראשון.
רק ת"א והרצליה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
וואי אחי אם רק הייתה יודע עד כמה..
ברמת גן - תל אביב יש מלא חבר שלי מייחצן אותם אני זוכר פטרה וואן גוך...
ב20.6 יש בואן גוך
לחופש יש תאריך:
23.10.15
עם אני לא טועה פורום באר שבע...
אני יודע שיש את מועדון ה"גאלה" הוא בגילאים האלה שהוא ממקום באזור התעשיה קרית חים
ויש את הלונה שממוקם בחיפה העיר התחתית ליד בית המישפט שם זה יותר לגילאים 15-16 ויותר
נערך לאחרונה על ידי kuky12; 11-06-2009 בשעה 14:38.
כחול לבן,הטירה וכאלה אבל אני ממליץ להתרחק מהם,הם מנצלים /שאין מסיבות לגיל הזה ולוקחים אז 100 שקל כל מסיבה,וגם אין סלקציה ויש שם איזה מיליון ערסים קיצר אל תלך
יש לך ליין בר מיצווה באומן
רק שלשום היה בויז'ן ובפופאי ל14-15 ים ילדים הלכו
אממ אחי באיזה עזור אתה מחפש עם תרצה ממש להתעניין יש בהרצליה ממש מסיבות אש לכבוד הקיץ אפשר להציץ לגיליים שלך !
שנים 93-92-91
MASKIT 3
23.6.09!!
♦☻ThE BrAnD NeW KaRpEl☻♦
תהנה אחי השנים זה ל2 המסיבות
עוד אחת שמצאתי לך ב28.6.09 אני מדבר הכל על הרצליה והסביבהה !
אזז ככה חשבנו וחשבנו על דרך שתוכלו להשתחרר אחרי הבגרויות ולשחרר לחצים טיפה לפני המחנה קיץ והחלטנוו ב28.6 זה קורההה !
דניאל מור@@ועומר כרמל מציייייגים את המסיבההה שתפתח לכם את הקיץ כמו שצריך!
אז מה יהיה לנוווו שם ?:::::: פעםם ראשונה אי פעםם במוגדור הבר יהיה פתוווווח כדייי שנוכלל לקבלל ראש טובב ולהנות אפילו יותררר !
בגלל שהאיכות של המסיבה קובעת את איכות המסיבה הבאנו לכםם את די ג'יי SPENZ שיתןןן לנוו בראש כלל הערבב בנוסףף לכך יש עודד די ג'יי אבל אנחנו שומרים אותו בתור הפתעה בינתיים כדי שיהיה לכם למה לחכווות
המסיבההה מיועדת לכיתות י' יא' יב' בגלל שזה בחופש כלוווומר שזה כיתות ט י ויא של עכשיייייו
בקשר לסלקציה: ערסים, אוחצ'ות, קטינים, ילדים שהתחשמלו או כל מיני יצורים אין לכםם מה לבואאא אתם פשוווט לא תיכנסו !
וכלל זה במחיר של 55 ש"ח במוקדמות או 60 בקופוווות
הרשימה של הימי הולדת נסגרתת בקרוווב מי שרוצה לחגוג איתנו שיצור קשררר אז לפרטים יחצנות ימי הולדת או שיחות אירוטיות בשעות המאוחרות של הלילה:
דניאל מור: 0526634337
הערה* המסיבה האחרונה תביא רק חברים 15 שנראים
גדולים לגיל !
תגדם שפם זה עוזר ! קצת בסלקציה !
נערך לאחרונה על ידי cAnn0N; 14-06-2009 בשעה 20:21.
בטח שיש.. תחפש אני לא איודע מאיפה אתה, אבל חייב להיות