הייתי קונה PS3 רק בשביל GOD OF WAR III אבל אני קמצן.. אז אני הייתי הולך על XBOX ולא רק משום שזה זול או שיש לזה פריצה אלא שהאקסלוסיביים שלו אוכלים לסוני תלב. (חוץ מGOW III)
הייתי קונה PS3 רק בשביל GOD OF WAR III אבל אני קמצן.. אז אני הייתי הולך על XBOX ולא רק משום שזה זול או שיש לזה פריצה אלא שהאקסלוסיביים שלו אוכלים לסוני תלב. (חוץ מGOW III)
|
|
אפשר לספור את האקלוסיביים שלו על יד אחת.
HALO3
1 ו-2 GEOW
FABLE2
FORZA
NINJA GAIDEN 2
וזהוD:
ל-PS3 יש לך
LBP
KZ2
R2
UNCHARTED
MGS4
R&C (יש איזה 3)
GOW3 שייצא שנה הבאה,
HEAVENLY SWORD,
Warhawk,
Heavy Rain,
Gran Turismo 5,
Wipeout
ה-BUZZ שנחשב משחק טוב.
MAG שייצא עוד מעט
FLOWER שנחשב גם הוא משחק מוצלח למרות שאני שונא אותו.
INFAMOUS
כמובן שיש את הגרועים כמו
SOCOM: Confrontation,
Afrika,
Heavenly Sword,
Lair,
Motor Storm 1,
Motor Storm 2, ,
Singstar,
The Eye of Judgment,
THE LAST GUY,
HAZE
המעניש החדש,
כל משחקי PIXEL JUNK וכנראה עוד כמה שברחו לי.
בקיצור, נכנסת לתחום שאתה לא מבין בו, עלק אין ל-PS3 אקלוסיביים XD
נערך לאחרונה על ידי Peace; 24-06-2009 בשעה 13:47.
אני אמרתי שאין להם אקסלוסיביים? חמור. אמרתי שהאקלוסייבים אוכלים לPS3 תלב. יש את הכותרים הגדולים לכל קונסולה ולדעתי, האקסלוסיבים של האקס יותר טובים, אני לא שולל את העובדה שהאקסלוסיבים לסוני לא נהדרים. שיחקתי כמעט בכולם וסיימתי אותם. כמות האקסלוסיבים לא קשורה למה יותר שווה, סוני או אקסבוקס אלא המשחקים עצמם. אין לי כוח לריב.. זאת התגובה האחרונה שלי פה
ושוב, אני לא XBOX FANBOY. אם הייתי יכול להרשות לעצמי לקנות את שתי הקונסולות לא הייתי חושב פעמיים. לכל קונסולה יש את הmaster pieces שלה. אם סוני לא תוריד את המחיר של הPS3 היא לא תקבל מה שהיא רוצה.. זהו
נערך לאחרונה על ידי CryTom; 24-06-2009 בשעה 14:29.
צודק, סוני עכשיו בוכים עם ה-20 אקסלוסיביים שלה בגלל שלמיק' יש 5 אקלוסיביים שמתוכם, הכי נורמאליים זה FABLE2 GEOW ו-HALO.
FORZA2 סתם מסריח.
FORZA3 נראה מהמם אבל אין לו סיכוי מול GT5.
:\
לשום משחק מירוצים אין סיכוי מול GT5.![]()
XBox360...
גרפיקה יותר טובה,לייב יותר טוב והכי טוב שיהיה נטאל זה יכבוש ת'שוק של הבוקסים וכולם יגידו: "שיואו איזה סוס זה פרויקט נטאל,למה לא קניתי בוקס?".
אין על בוקס ומנסיון ששיחקתי בPS3.
בוקס יותר שווה גם אם יהיה פריצה ל-PS3.
Kevity כמה מייקרוסופט משלמים לך חח
מה הקשר מייקרוסופט משלמים לי?
אני עוד יותר אוהב ת'בוקס בגלל שהוא הרבה יותר שווה וטוב מאשר הסוני הזה.
ובקשר ל-PEACE אתה קורא לי חכמולוג ואתה בעצמך לא מבין על מה אתה מדבר.
עלק אפשר לספור ת'אקסקלוסיביים על יד.
זה ברור שלבוקס יש גם יותר משחקים וגם יותר אקסקלוסיביים אז זה שאתה ככה מדבר על PS3 זה אומר שאתה פאנבוי שלא ראה בחיים בוקס. ועוד קורא לי חכמולוג
אני לא מבין את עניין ה"פאנבויז" האלה..
הרי אם אתה קונה קונסולה אז זה בגלל שאתה חושב שהיא טובה יותר מהקונסולה השנייה אז זה ברור שכשישאלו אותך מה יותר טוב אז תגיד ששלך, אחרת לא היית קונה אותה..
אז תפסיקו לקרוא לכל מי שאומר משהו שלא נראה לכם "פאנבוי" כי זה שטויות..
Alchoholic זה הטעות שלך.
אנשים קונים ת'בוקס בגלל שהם יודעים שהוא יותר טוב, לא בגלל פריצה.
עוד שנה וחצי או שנתיים יצא לפלייסטיישן 3 פריצה. אתה חושב שזה יביא להם עוד 100,000 קונים פה בישראל?
לא. זה הקטע שיש לך פלייסטיישן 3 אז אתה חושב שהוא הכי טוב אבל עובדה שהבוקס עם גרפיקה יותר טובה והלייב פי 3 יותר טוב. לבוקס יש הרבה יותר משחקים וגם הרבה יותר בלעדיים.
ככה שאתה חושב שהסוני יותר טוב ואתה טועה
דבר ראשון על סמך מה ההשערה הזאת?עוד שנה וחצי או שנתיים יצא לפלייסטיישן 3 פריצה.
חוץ מזה, אולי לא 100,000(בכל זאת השוק בישראל לא כזה גדול כמו בחו"ל ובכל העולם נמכרו רק 30 מיליון יחידות של Xbox 360 וPS3 כמה מיליונים פחות ועוד הוא יצא שנה אחרי Xbox 360) אבל יותר ויותר אנשים יתחילו לקנות PS3,כמו שPeace אמר פה פעם בפורום, אם לא היה פריצה רב הארץ בכלל לא הייתה יודעת מה זה Xbox.
זה לא קשור למה שיש לי או אין לי, אני לא אשקר לעצמי ולאחרים.הקטע שיש לך פלייסטיישן 3 אז אתה חושב שהוא הכי טוב
אל תכנס אפילו לגרפיקה כי הביצועים זהים, נכון שישנם משחקים שרואים צבעים יותר עמוקים ועוד כל מיני שטויות בXbox 360 אבל אלה משחקים בודדים וזה קורה אך ורק מהסיבה שהמפתחים מתקשים לפתח לPS3(גם מכיוון שהוא מסובך לפיתוח וגם מהסיבה שהXbox 360 וותיק יותר) מבחינת חומרה הPS3 יותר חזק.עובדה שהבוקס עם גרפיקה יותר טובה
הלייב פי 3 יותר טוב?
סבבה פה מייקרוסופט באמת שיחקו אותה מי שבאמת מוכן לשלם את ה40$ האלה(או שכמה שזה לא עולה) ובאמת אוהב לחרוש את הרשת אז הרוויח.
לגבי המשחקים, Peace סיכם את זה טוב מאוד, הPS3 לוקח את הXbox 360 מבחינת משחקים אקסקלוסיביים אגב בשנת 2009 נוספו לפיתוח דיי הרבה משחקים לPS3 סימן שחברות המשחקים הבחינו בפוטנציאל שיש לPS3.
ואני לא מבין למה אני מגיב לך אחרי הזיוני שכל שכתבת בעבר
http://www.iatraf.co.il/showpost.php...0&postcount=30
Kevity.. אל תדבר בבקשה