לא יודע אבל הכי מוזר שקרה לי זה שהיה לי בלאק אוט של רבע שעה קמתי הייתי לבד עם חבר במקום שבחיים לא ראיתי :|
לא יודע אבל הכי מוזר שקרה לי זה שהיה לי בלאק אוט של רבע שעה קמתי הייתי לבד עם חבר במקום שבחיים לא ראיתי :|
|
|
חחח באתי ליבעוט בקרטון ודפקתי הפכה לא מהעולם הזה שבוע לא יכלתי ללכת XD
בס"ד
ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!:דירוג::דירוג::דירוג:
פעם בקישון השתכרתי וגנבתי לכמה זקנים עוגיות פעם אחת כמעט נפלתי למדורה בל'ג בעומר פרצתי לנוער העובד והלומד בטורקיה התחפשתי לרומאי והסתובבתי עם חבר ככה בלובי ועוד ועוד....
הרמתי אלה והלכתי להרביץ לאיזה דוס ערס אבל לא מצאתי אותו בסוף חח(וטוב שכך הוא מביא עלי את כל הישיבה שלו בעזרת השם).
דחפתי לעצמי את הזין שלי לתחת שלי אבל זה לא כל כך הגיע אמיתי לא צוחק
השתכרתי רק פעמיים בחיים שלי פעם אחת באשמתי ופעם שנייה באשמת חברים ובשניהם היו דברים לא טובים.
בפעם הראשונה יצאנו מהמועדון וניכנסתי לאוטו של מישהו שאני לא מכיר ולקח לו ולחברים שלי שעתיים להצליח להסביר לי שאני יושב באוטו של מישהו אחר ולא באוטו שלי ובנוסף הקאתי לו על כל המושב האחורי (יומיים אח"כ שילמתי לו את הניקוי).
בפעם השנייה היינו ביום הולדת שלי באיזה בר ועשינו סבב שתייה וחברים שלי התחילו לעבוד עלי בסבב ששתיתי רק פעם אחת ושעוד פעם הגייע התור שלי בקיצור יצא שגמרתי איזה כמעט בקבוק שלם של ג'וני בלו (חבר הביא שניים במיוחד לאירוע מחו"ל שלא תחשבו שאני איזה מליין שקונה את זה בכלל בארץ למרות שאני מאוד אוהב אותו) והתחלתי לדבר סינית לא הייתי מסוגל ללכת והקאתי על חצי מהבר והאנשים שישבו בו זאת היתה אחת הסיטואציות הכי פחות נעימות שהיו לי בחיים.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אממ שאני עם חברים במועדונים אני תמיד מוצא את עצמי עם מישהי שאני ממש לא רוצה שאני שיכור
ושבעיר אני מוצא את עצמי יושן על הרצפה או על איזה ספסל חחחחח
=שכבתי פעם ראשונה וזה היה עם יזיז.. הוא שאל אותי כמה פעמים והייתי ממש שיכורה מתה אז לא היה לי כוח להגיד "לא" מיליון פעם אז בסוף אמרתי בסדר ועשינו את זה בדשא באמצע איזה בצפר אחד ....
=רצתי פעם עם חברה שלי שהיינו ממש שיכורות (שתיתי איזה חצי בקבוק וודקה) ונפלתי עם הראש על איזה אבן וירד לי מלא דם אבל מזל היה שלא הרגשתי כלום כי הרי הייתי שיכורה .. אחרי זה הייתי כמעט מעולפת וכל האנשים התאספו סביבי ואחד עשה לי כל מיני תרגילים (משהו עם הרגליים אני יודעת חחחחח) כדי שאני יתעורר בכל מקרה אחרי זה באתי לישון אצל חברה שלי כי לא יכלתי ללכת (אחד הרים אולי עד לבית שלה חח איזה חמוד) ואמא שלה הייתה אמורה לישון אבל היא הייתה ערה אז היא ראתה אותי שיכורה מתה .. היא קילחה אותי והחליפה לי בגדים ... ובבוקר לא רציתי לצאת מהחדר כי כל כך התפדחתי להסתכל לאמא שלה בפנים
=הקאתי מהחלון של חברה שלי שגרה בקומה שבעית חח .. והיא כזה "לכי תקאי בשירותים" ואני כזה "לא צריך זה בסדר פה" חחחחחח וגם אז הייתי ממש ממש שיכורה
דיי כמה שטויות הייתי עושה אז .. (כל זה בגיל 14)
נערך לאחרונה על ידי A Girl; 11-07-2009 בשעה 02:45.
Live your life