נכון לגמרי.סליפנוט להקה מאריכת שנים עד מאוד.המציאו את המוזיקה,היו הראשונים שכתבו מוזיקה,על קירות להקה,וגם אז הם היו 40 איש,שיכולים להיות 5 בקלות.
Give a fucking break,this is the reason why to wear condoms.
נכון לגמרי.סליפנוט להקה מאריכת שנים עד מאוד.המציאו את המוזיקה,היו הראשונים שכתבו מוזיקה,על קירות להקה,וגם אז הם היו 40 איש,שיכולים להיות 5 בקלות.
Give a fucking break,this is the reason why to wear condoms.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
|
|
סליפנוט?עזוב סליפנוט שעוד שנתיים אף אחד לא יזכור מי הם,אבל
מגהדיפ?!!!!?!?דיפ?!
דיפסי מטלאביז?הדיפ(מטבל) של הנאצ'וס?!
תקשיב בשיעורי אנגלית,זה מגהדת' כי זה DETH ולא DEETH לא כל E בהכרח זה נשמע כמו EE
להבדיל מנייקי שכולם קוראים לזה נייק אבל זה נייקי
תאכלס
בואנה י'אוכל שקדים בזכות מי אתה שומע אתם?!
אני מתכוון אלבומים מלאים...שמעת את כולם כבר?!
למרות שאני קצות חצוף,אבל רק בגיל 21 שמעת אלבומים מלאים של איירון?:/
אני עוד לא בן 15(תכינו צ'קים-עוד חודשיים בול ב-23) וכבר מינואר בערך אני התחלתי/שמעתי את כל הדיסקוגרפיה של מיידן
אבל לא משנה אף פעם לא מאוחר לשמוע מיידן
דרך אגב SOMEWHERE IN TIME אחד הEPIC חחח לא ידעתי איך לכתוב בעברית חשבתי אפים אבל לא הייתי בטוח
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
בבקשה לא לסטות מהנושא, ההודעות נמחקו.
כל אנשי המחתרת - להירגע עם הירידות , עכשיו רבע ל-2 בלילה ואין לי כוח להתחיל למחוק פה נושאים![]()
" For Those About To Rock - We Salute You "
מה הקשר שקדים? :\ לא זוכר איזה שיר של מיידן שמעתי שגרם לי לרצות לשמוע עוד. אתה רק המלצת לי לשמוע אלבומים שלמים, שאגב כבר היו לי במחשב בכל מקרה מחכים לשמיעהבכל מקרה, לא יצא לי עדיין לשמוע את כולם. התחלתי עבודה חדשה לא מזמן אז לא יוצא ממש לשמוע. ואם כבר הזכרת את גיל 15, זה מתי שהתחלתי בכלל לשמוע מטאל :| אם אפשר לקרוא ל St. Anger התחלה :\
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
RED HOT CHILI PEPPERS
בואננה אחי ישלך פיצול משו קטלנננננני , לא ראיתי דברים כאללה ..
פעם אחת אין לך חברים ואתה כיתה י'
פעם אחת אתה מנסה להשיג ידידות ואתה בן 13
פעם אחת אתה מוצא את עצמך בוכה ואתה בן 15 וחצי
פעם אחת יש לך ידידה ואתה דלוק עלייה
פעם אחת יש לך קול מוזר ואתה בן 17 ( עוד חודש )
פעם אחת אתה נוסע עם ידידה לסרט
פעם אחת יש לך חבר > " .. אני וחבר שלי ועוד ידידה.. "
טווב יש עוד מללא , אני בטוחה !..
חחח אחי לך לפסיכולוג או משו .. כל פעם אתה בגיל שונה,
או שבכלל אתה בת ואתה לא סגור על עצמך ???
טוב אחי / אחותי , יהיה טוב .. [נראהלי , מקווה בשבילך ]
להיתתת' (:
חחח אחד המצחיקים איזה ילדה מיסכנה!
נערך לאחרונה על ידי FreT; 25-06-2009 בשעה 00:27.
זה אשכול זיוני שכל, למה שלהקה תתפרק סתם? אפילו אם לא מוציאים שירים, יש את השירים הישנים הטובים ותמיד כיף ללכת להופעה של להקה טובה...
בברכה, Joni
Pearl jam קיימת כבר כמעט 20 שנה
להקה בת זונה
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"